Hyperx cloud 2 vs alpha s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler ikisi de aynı ama fiyatları farklı gadiba birisi çif odalı sürücüleri varmış sizce 300 tl fazladan verip alpha s alınır mı?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Valla ben olsam bu kadar para vermezdim. Ama kalite isteği alanlar oluyor. Gidip 300tl ye veya 400tl ye steelseries falan al bence daha ucuz hem oyuncular genelde o markayı kullanıyorlar. Ama illaki ikisinden birini seçmek istersen cloud 2 yi seç derim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

cloud alphaya ses kartı takviyesi yaparsan veya anakartının ses kartı iyiyse cloud 2 den daha iyi cloud alpha ile alpha s in özellikleri aynı sayılır farklar ise -ses kartı -gamechat -7.1 -ayarlanılabilir bas özelliği bunlarcloud alpha s modelinde olup cloud alphada bulunmamaktadır
Daha az göster
Valla ben olsam bu kadar para vermezdim. Ama kalite isteği alanlar oluyor. Gidip 300tl ye veya 400tl ye steelseries falan al bence daha ucuz hem oyuncular genelde o markayı kullanıyorlar. Ama illaki ikisinden birini seçmek istersen cloud 2 yi seç derim.
Aynen o da olabilir bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bak bunlardan daha iyi kulaklık sunabilirim ama pahalı Hyperx revolver s 1.5 k

en iyi ses ve mikrafon için Hyperx revolver s

loş ama hoş
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
+1

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
3 4 yıldır cloud 2 kullanıyorum alphaya göre daha iyi bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
farka değmez kanka hyperx cloud 2 al gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...