İade etmeli miyim sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Deneme avantajın varsa deneyip kargoya tekrar iadeye verebilirsin dostum oyun ve iş bilgisayarı için msi yada monster olsun derim laptop alacaksan plastik kasa yerine aliminyum uzay kasa serilerin tercihin olsun

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer iade etme imkanın varsa et. Monster ve Casper isimleri büyük gözüksede ürünleri iyi değil. MSI öneririm.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
normal sorun çıkması. çıkmasaydı kötü olurdu. iade etmene gerek yok.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
hocam laptobunu evde kullanmayı düşünüyorsan o fiyatın çok altında daha iyisini toplarsın fakat dışarıda kullanacağım diyorsan kronik sorunu yoksa alabilirsin tercih sana kalmış

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Güzel ama sanki fiyat bir tık yukarda arkadaşım aynısını aldı 15000

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam, Trendyol yorumlarında herhangi bir sorun görmedim. Ayrıca Casper, kötü bir marka değildir. İnternette test videolarını arayarak bakabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Monster abra a5 i almanı, alırken de özelleştir ve sepete ekle yapmanı tavsiye ederim.
2 sene önce HP aldım monster almadığma pişmanım.

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bence bundan ucuz ve iyi bi sistemi bulamazsın bidaha 1 hafta bilgisayarı yor saatlerce açık bırak oyun oyna video izle test et beğenmezsen iade et

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşımda var senelerdir de gayet iyi kullanıyor. tek kötü tarafı kasa yapısından dolayı ısınma biraz fazla

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam monster excaliburdan daha fazla ısınıyor bana kalırsa iade etme üniversite için güzel laptop hayırlı olsun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ünide işini görür hocam boşuna iade etmene gerek yok özellikleri fiyatına göre gayet iyi bi tek işlemci diyeceğim de o da işini halleder aşırı oyuna kaçmadığın sürece üni de sana bey gibi bakar bu pc

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Casper yerine msi asus acer lenova gibi markalara bakmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şöyle Söyeyebilirim ki müşteri hizmetleri olsun aşırı kötü almamanı tavsiye ederim excalibur güzel bilgisayar fakat müşteri hizmetleri olsun falan seni çok uğraştırıcak şeyler veya hatanı çözmeyecek şeyler bilgisayarda her hangi bir sorun olduğunda nadiren ilgileniyorlar böyle diyebilirim bence almasaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...