17 Ara 2016 #1 candegmez3644 C Onaylı Üye Katılım 1 Kas 2016 Mesajlar 74 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Ben her hatayı yaptım ama reklama tıklayınca yeni siteye atmıyo napcam ?
18 Ara 2016 #2 Aura A Üye Katılım 18 Ara 2016 Mesajlar 22 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Yeni Site Derken Biraz Detaylı Anlatırsan Oyla 0 Olumsuz oyla
18 Ara 2016 Konuyu başlatan #3 candegmez3644 C Onaylı Üye Katılım 1 Kas 2016 Mesajlar 74 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Aura' Alıntı: Yeni Site Derken Biraz Detaylı Anlatırsan Genişletmek için tıklayın ... kardesm rekalama tıklayınca seni yeniden mh sitesine atıyor ve sen o sayfayı yenileyince bitiyo ya bende o sayfa gelmiyor napcam veya siz o urlyi atsanız ben öyle denesem ? eğer yardımcı olursan repimi veririm Oyla 0 Olumsuz oyla
Aura' Alıntı: Yeni Site Derken Biraz Detaylı Anlatırsan Genişletmek için tıklayın ... kardesm rekalama tıklayınca seni yeniden mh sitesine atıyor ve sen o sayfayı yenileyince bitiyo ya bende o sayfa gelmiyor napcam veya siz o urlyi atsanız ben öyle denesem ? eğer yardımcı olursan repimi veririm