içerideki sıcak havayı dışarıya atan soğutucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu ürünü kullanan var mı? sizce mantıklı mı olur yoksa klasik laptop altı soğutuculardan mı tercih etmeliyim?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Laptop'un altına yerleştirildiği zaman daha fazla hava akışı sağlayabiliyor diye biliyorum alınabilir yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
benim pc masaüstü ekran kartı fln sıcaklığı iyi ama CPU fazla ısınıyor bazen bunun gibi birşey mi kullanmalıyım pc den anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aşırı bir fark yaratacağını sanmam dostum klasik leptop altı soğutucularından alman senin için daha iyi olacaktır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
laptop altı soğutuculardan almalasının bence daha iyi oluyo bende kullanıyorum işlevli

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kesinlikle Laptop altı soğutucular tercih edilmelidir. Bu seni bir noktadaki sıcaklığa kadar idare eder ama maalesef çok etkili olmaz bilgin olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam sakın alma bu soğutmma sistemi vakumlama yaparak çalışıyor fanlarda kinetik elektrik biriktiriyor anakarta zarar veriyor ayrıca vakumlama yaptığı için fanlara da zararlı fan devirlerini bozuyor ilk kullanışta sıcaklıkta gözle görülür ciddi fark görebilirsin ama zararlı ayrıca çok sesli çalışıyor ve her laptop modellerine uygun değil nefes kanalı sadece yanda olanlarda çalışır

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Leptop daha iyi donma kasmayı engelliyor bendede var baya işime yarıyor,😊

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu ürünü kullanan var mı? sizce mantıklı mı olur yoksa klasik laptop altı soğutuculardan mı tercih etmeliyim?
Bu ürün sıcak havayı tabiri caizse emcüklüyor :D Bu ürün ile birlikte laptopun altına konulan fanlı soğutuculardan alırsan birisi soğuk havayı içeri üfler diğer ise ısınan havayı dışarı emcükler. Combo yapman gerek tam performans istiyorsan.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu ürün sıcak havayı tabiri caizse emcüklüyor :D Bu ürün ile birlikte laptopun altına konulan fanlı soğutuculardan alırsan birisi soğuk havayı içeri üfler diğer ise ısınan havayı dışarı emcükler. Combo yapman gerek tam performans istiyorsan.
çok büyük bi ısınma problemim yok sadece ısınınca fan açtığı fan sesini sevmiyorum o yüzden soğuk tutmak amacım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben usbli almıştım laptop olduğu için çok faydasını gördüm oyunlarda drop yemiyorum artık

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Çok güzel bir ürüne benziyor kesinlikle her laptopa lazım özellikle fazla ısındığında kapanan laptoplara

Üye
3 HİZMET YILI
eskiden laptopum vardı baya bir süre kullandım altını hava kanallarını açtığı için işe yarıyor gibiydi ama harici bir mikrofon kullanmıyorsan çok ses yapıyor

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Isınmasını büyük ölçüde azaltıyor denendi onaylandı fakat toz çekmesinide arttırıyor temizleme süresi kısalabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu ürünü eski laptpum da kullandım harika bi ürün hiç düşünmeden al çok etkisi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...