Bu ürün sıcak havayı tabiri caizse emcüklüyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ürünü kullanan var mı? sizce mantıklı mı olur yoksa klasik laptop altı soğutuculardan mı tercih etmeliyim?
bence laptop altı soğutucu daha sağlıklı her kanal hava alabiliyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ürünü kullanan var mı? sizce mantıklı mı olur yoksa klasik laptop altı soğutuculardan mı tercih etmeliyim?
çok büyük bi ısınma problemim yok sadece ısınınca fan açtığı fan sesini sevmiyorum o yüzden soğuk tutmak amacımBu ürün sıcak havayı tabiri caizse emcüklüyorBu ürün ile birlikte laptopun altına konulan fanlı soğutuculardan alırsan birisi soğuk havayı içeri üfler diğer ise ısınan havayı dışarı emcükler. Combo yapman gerek tam performans istiyorsan.
Fan sesine karşı hassasiyetin varsa sana sesli gelebilir bu tarz ürünler.çok büyük bi ısınma problemim yok sadece ısınınca fan açtığı fan sesini sevmiyorum o yüzden soğuk tutmak amacım
Alt soğutucular daha iyi diye düşünüyorum.Leptop daha iyi donma kasmayı engelliyor bendede var baya işime yarıyor,![]()