İdle Master Rölanti Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Chromedan steam login numarası al ayarlardan ekle ve sonra burasına dikkat et Oturum aç dediğinde BU BİLGİSAYARI HATIRLA kutucuğunu işaretleyip giriş yap sonra sorunun çözülecektir

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Seviyene Tıklayarak Bakabilirsin :)

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
@bruynetr Araştırdım baktım.Ücretsiz oyunlarda kart düşebilir fakat oyun içi alım yapman lazım.Örneğin Dota 2 - TeamFortress 2.Bunların içinden parayla bir şey satın alman lazım öyle kart düşürebilirsin ancak.Fakat paralılarda öyle bir şey yapmana gerek yokmuş sanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@bruynetr Araştırdım baktım.Ücretsiz oyunlarda kart düşebilir fakat oyun içi alım yapman lazım.Örneğin Dota 2 - TeamFortress 2.Bunların içinden parayla bir şey satın alman lazım öyle kart düşürebilirsin ancak.Fakat paralılarda öyle bir şey yapmana gerek yokmuş sanırım.
Sen 10 tl topladım demiştin oyun içi alım mı yaptın ?

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kart düşürme hakkın ne kadar kalmış ona bak
Nereden bakacağımı bilmiyorum profilde rozetler kısmında göremiyorum nerde olduğunu
@bruynetr Benim önceden (İdle Masteri) Keşfetmeden çok önce aldığım oyunlar vardı mesela (Lucius,Lucius 2 , The Room Two vs...) İdle masteri açtığımda bu paralı oyunları taradı zaten direk.O yüzden sadece bunların kartlarından 10 Tl alabildim

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
steamden her yerden çık
google,program,idlemaster vs steam açık olan her yerden oturumu kapat

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben mobil programıyla yapıyorum, onu dene istersen.

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Nereden bakacağımı bilmiyorum profilde rozetler kısmında göremiyorum nerde olduğunu
@bruynetr Benim önceden (İdle Masteri) Keşfetmeden çok önce aldığım oyunlar vardı mesela (Lucius,Lucius 2 , The Room Two vs...) İdle masteri açtığımda bu paralı oyunları taradı zaten direk.O yüzden sadece bunların kartlarından 10 Tl alabildim
Bedava oyunlarda alım yapman gerekiyor[eğer oyun içi alınabilecek var ise yok ise direk ekleyip (kart'ı var ise) yapabilirsin]. Eğer parayla bir oyun satın alırsan ki bunları bulman aslında çok kolay birsürü steam topluluğu var oyunların indirimini açıklayan. 1 veya 2 tllik oyun satın alıp ardından idle master'ı kullanıp kartlarını düşürdükten sonra oyunu iade edip paranı geriye alabilirsin. Ayrıca İdle Master'da rölanti hatası veriyor ise İdle Daddy gibi mobil programda bulunmakta onlarıda kullanabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bedava oyunlarda alım yapman gerekiyor. Eğer parayla bir oyun satın alırsan ki bunları bulman aslında çok kolay birsürü steam topluluğu var oyunların indirimini açıklayan. 1 veya 2 tllik oyun satın alıp ardından idle master'ı kullanıp kartlarını düşürdükten sonra oyunu iade edip paranı geriye alabilirsin. Ayrıca İdle Master'da rölanti hatası veriyor ise İdle Daddy gibi mobil programda bulunmakta onlarıda kullanabilirsin.
Dediğim gibi idle daddy de 0 oyun çalısıyor gibi bir şey yazıyor.Ayrıca mesela 1-2 tl ye bi oyun aldım diyelim bunu nasıl sonra iade edebiliyorum ? ve iade etme süresi ne kadar ve bu özellik hala mevcutmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...