evetÖyle yaptım fakat bende olmuyor o nedense.Chromedan dediğin olay çerezlerde steam login kodu değilmi ?
evetÖyle yaptım fakat bende olmuyor o nedense.Chromedan dediğin olay çerezlerde steam login kodu değilmi ?
dostum amacım mesaj kasmak değil zaten umrumda olmaz öyle şeyler ama profiline girinceTam olarak nerdenn bakıcam ?
Hayır.İlk yüklediğimde (2 Gün önce) kartlar düştü satışa koydum şuan 10 TL bakiyem var.bu program fixlendi diye biliyorum
Bilmiyorum.Profili gizlemişimdir.dostum amacım mesaj kasmak değil zaten umrumda olmaz öyle şeyler ama profiline girince
Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar.
- bu hatayı veriyor kardeşşşşşşş
)
Öyle yapıyorum zaten.Chromedan steam login numarası al ayarlardan ekle ve sonra burasına dikkat et Oturum aç dediğinde BU BİLGİSAYARI HATIRLA kutucuğunu işaretleyip giriş yap sonra sorunun çözülecektir
Bende onu anlamadım steamimdeki paralı oyunları taradı fakat yt genel yorumlarda ücretsiz oyunlarda olur diyolar.İlla paralı oyun mu olucak ben ? bilen varsa yardım edebilir mi?
Aslında yüklemene bile gerek yok kütüphanende dursa yeter.ben ücretsiz başka bi oyun yükledim olsun diye olmadı
Sen 10 tl topladım demiştin oyun içi alım mı yaptın ?@bruynetr Araştırdım baktım.Ücretsiz oyunlarda kart düşebilir fakat oyun içi alım yapman lazım.Örneğin Dota 2 - TeamFortress 2.Bunların içinden parayla bir şey satın alman lazım öyle kart düşürebilirsin ancak.Fakat paralılarda öyle bir şey yapmana gerek yokmuş sanırım.
Nereden bakacağımı bilmiyorum profilde rozetler kısmında göremiyorum nerde olduğunukart düşürme hakkın ne kadar kalmış ona bak
İdle daddy diyorsun sanırım ondada 0 program çalışıyor mu ne öyle bir şey diyor.Ben mobil programıyla yapıyorum, onu dene istersen.
Bedava oyunlarda alım yapman gerekiyor[eğer oyun içi alınabilecek var ise yok ise direk ekleyip (kart'ı var ise) yapabilirsin]. Eğer parayla bir oyun satın alırsan ki bunları bulman aslında çok kolay birsürü steam topluluğu var oyunların indirimini açıklayan. 1 veya 2 tllik oyun satın alıp ardından idle master'ı kullanıp kartlarını düşürdükten sonra oyunu iade edip paranı geriye alabilirsin. Ayrıca İdle Master'da rölanti hatası veriyor ise İdle Daddy gibi mobil programda bulunmakta onlarıda kullanabilirsin.Nereden bakacağımı bilmiyorum profilde rozetler kısmında göremiyorum nerde olduğunu
@bruynetr Benim önceden (İdle Masteri) Keşfetmeden çok önce aldığım oyunlar vardı mesela (Lucius,Lucius 2 , The Room Two vs...) İdle masteri açtığımda bu paralı oyunları taradı zaten direk.O yüzden sadece bunların kartlarından 10 Tl alabildim
ücretsizde oluyor denedim sadece kart olacak oyundaİlla paralı oyun mu olucak ben ? bilen varsa yardım edebilir mi?
Dediğim gibi idle daddy de 0 oyun çalısıyor gibi bir şey yazıyor.Ayrıca mesela 1-2 tl ye bi oyun aldım diyelim bunu nasıl sonra iade edebiliyorum ? ve iade etme süresi ne kadar ve bu özellik hala mevcutmuBedava oyunlarda alım yapman gerekiyor. Eğer parayla bir oyun satın alırsan ki bunları bulman aslında çok kolay birsürü steam topluluğu var oyunların indirimini açıklayan. 1 veya 2 tllik oyun satın alıp ardından idle master'ı kullanıp kartlarını düşürdükten sonra oyunu iade edip paranı geriye alabilirsin. Ayrıca İdle Master'da rölanti hatası veriyor ise İdle Daddy gibi mobil programda bulunmakta onlarıda kullanabilirsin.