Onaylı Üye
ben 1 ay önce internet pakedimi değiştirdim ama hayla internet hızı aynı siz geçiş yaptıysanız ne kadar zaman içerisinde geçtiniz
1 ay oldu dün 1 saat müşteri hizmetlerini bekledim abartmıyorum 1 saat bekledim atmadılar beniben 2 3 gün içerisinde geçtim dostum bazen 1 haftada sürebiliyor Bilgi Veriyim Dedim![]()
peki operatör bayisine gidip orda işlemleri halledebiliyormuyuz ? geçrketen 1 aydır geçirmedilerben 2 3 gün içerisinde geçtim dostum bazen 1 haftada sürebiliyor Bilgi Veriyim Dedim![]()
dediğim gibi 1 saat bekledim atmadılar beni müşteri hizmetlerine bu gün tekrar denicempek bi fayda etmese de bi müşteri hizmetlerini ara istersen
şimdi fabrika ayarlarına döndürmek için ben resetlemem mi lazım yoksa logindenmi yapmam lazım ?modemi arayüzünden fabrika ayarlarına döndür bende yakın zamanda geçiş yaptım arayüzünden sıfırlayınca hız güncellendi ama bu sefer de kopmalar yaşıyorum onun için konu açtım zaten burayı meşgul etmeyeyim sen dediğimi bir dene fabrika ayarlarına döndür modem arayüzünden ve değiştirdiğin paket fiber ise modem fiber kaldırıyor mu onu da araştır model numarasını google'a yazarak.
1 ay oldu 2 gün önce aradm 1 saat boyunca bekledim atmadılar beni dünde aradım 10dk bekledim atmadılar bende beklemedimMüşteri hizmetlerini aramalısın benim 1 gün dolmadan düzelmişti hala ne zaman yavaşlasa ararım gerekli düzeltmeleri yaparlar
hangi sağlayıcıdan alıyorsun türk telekom mu?1 ay oldu 2 gün önce aradm 1 saat boyunca bekledim atmadılar beni dünde aradım 10dk bekledim atmadılar bende beklemedim
vodafonetürktelekommu bro
aga 192.168.1.1 gibi domainler var bunlar arayüze giriş yaptıgın url ler bunlardan ayar yapıyorsun işte orda zaten fabrika ayarları diye seçenek var az kurcaladığında görürsün ordan fabrika ayarlarına döndürdüğünde olması lazım benim hızım öyle yükselmişti onu yaptıktan sonraşimdi fabrika ayarlarına döndürmek için ben resetlemem mi lazım yoksa logindenmi yapmam lazım ?
yok yazmıyor burda fabrika ayarlarıaga 192.168.1.1 gibi domainler var bunlar arayüze giriş yaptıgın url ler bunlardan ayar yapıyorsun işte orda zaten fabrika ayarları diye seçenek var az kurcaladığında görürsün ordan fabrika ayarlarına döndürdüğünde olması lazım benim hızım öyle yükselmişti onu yaptıktan sonra