iki farklı değerde ram aynanda kullanılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum diğer ramın mhz değeri kaç ise ona göre bir adet daha 8 gb ram alarak ek yapabilirsin
Böylece 2x8 dual kit ram olmuş olur ve 2 tane 8 gb ramden daha verim alırsın
Tek olarak 16 gb ram olursa pc nin performansı düşer ve 16 rame daha çok yük olur
Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler 2x8 aynı mhz ram her zaman performans verir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim 2 tane bilgisayarım var brinde 4gb ram vardı gittim 4 daha aldım 8 oldu bi problem olamdı çalıştı sonra 6 aldım 4 dü sattım çalışmadı arkadşaımın 8gb sini taktım çalıştı yani pc den pc ye deyişiyor eyer arkadaşlarında varsa bi dene ram ları

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bilgisayarımı uzun araştırmalar sonrası kendim toplamış biri olarak hiçbir kanal,kaynak veya şahıs farklı 2 ram önermemiştir bende tavsiye etmiyorum aynı şekilde.

Üye
5 HİZMET YILI
16 al para biriktirip ötekinide 16 yap tabi acelen yoksa

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
bugün pc topladım inancın olsun rizen 7 işlemci 8 + 8 ram vardıyeni nesil hdd yaptık cihaza ben yetişemiyorum yönete 1 saniyede girdi normal pc 10 saniye bekler

Üye
5 HİZMET YILI
dostum stabilize olmaz gibi ikisi emin değilim ama çalışmaz gibi

Üye
5 HİZMET YILI
kullanırı ama dostum soyle bir şey işiişin garantiye al aynı ozellikler kullan ilerde bir sorun ile karsılşa bilirsin yinede nolur nolamz ama iyi bir ramse sıkınıt yok :=

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum diğer ramın mhz değeri kaç ise ona göre bir adet daha 8 gb ram alarak ek yapabilirsin
Böylece 2x8 dual kit ram olmuş olur ve 2 tane 8 gb ramden daha verim alırsın
Tek olarak 16 gb ram olursa pc nin performansı düşer ve 16 rame daha çok yük olur
Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler 2x8 aynı mhz ram her zaman performans verir
Dostum tam olarak istediğim cevabı vermişsin her zaman bunu düşünüyordum acaba 16 alırsam sistem ona daha fazla yük bindirirse diye ama suan 8gb lık aynı değerlerde olan bi ram aldım işimi görür diye düşünüyorum oyunlarda kasma sorunum yok ama warzone 70-80 fps nin üstüne çıkmıyor arada çok nadir takılmalar oluyordu o yüzden almak istemiştim fps artışı olur mu
Post automatically merged:

anakart kaç gb ram destekliyor maximum
32 gb a kadar destekliyor ve 2666 mhz en fazla

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
şansa bırakma işini derim bi araştır sonra üzülme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...