- Yasaklandı
-
Banlı Üye
sistemkasa mı alıcaksın yoksa hazır sistem mi?
önerini bekliyorumşimdi kanka bizim önerilerimiz sana hazır dizilmiş kasa veya 4 k bütçeli kasa olur ikinci el almanı kesinlikle önermem
1050 Tİ düşünüyordum ekran kartı bende oc luönerini bekliyorum
şimdi kankam öncelikle ekran kartı fps oyunları oynicaksan 1050 ti al gtx min yok ben lol gibi moba oynuyorum brom diyosan işlemci ve soğutucu önemli
bana bir sistem toplayıp atabilir misinönerini bekliyorum
şimdi kankam öncelikle ekran kartı fps oyunları oynicaksan 1050 ti al gtx min yok ben lol gibi moba oynuyorum brom diyosan işlemci ve soğutucu önemli
bakıyorum teşekkürlerselam dostum youtube üzerinden mert bayantemur diye bir kanal var geçenlerde 3 4 bin bütçeyle güzel bi sistem paylaşmıştı bi bak derim.
haklısın ama bilmiyorum kim ne satıyor2.el sistemleri önermiyorum eğer alcaksanda bitcoin mining yapılmamış temiz bir sistem alman lazım
bilmiyorum ki öyle bileşenleri yazsanız bile ben 2. ellerini bulabilirimHocam hazır sistem desen anlarım da. 2.ci el biz yazsak bile şimdi, sen onu nereden bulacaksın? 2.el toplama sitesi felan mı var?
peki çok teşekkürler tavsiyen içinikinci el alacağın zaman dikkat etmen gereken önemli birkaç şey var bunlardan birisi pc yorulmamış olması gerekir oc yapılmamış olması gerekir hangi alanda kullanıldığını bilmen gerekir benchmark testine koyabilirsin çıkan yüzdelere göre fikir sahibi olabilirsin
MSI GEFORCE GTX 1050 TI bunun yerine 2.el msı gtx 970 alabilirsin baya güçlü bir ekran kartı youtubedan testlere bakabilirsin (bende gtx 970 var hayla oyunları yüksek fps oynuyorum csgo,valorant,lol gibi )1050 Tİ düşünüyordum ekran kartı bende oc lu
Post automatically merged:
bana bir sistem toplayıp atabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?