Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Selamlar dostlarım, ufak bir konu açmak istedim.
Bir iş ilanı gibi düşünebilirsiniz bunu bir nevi ilgisini çekenler bana forum üzerinden dm atabilir.
Bir iş ilanı gibi düşünebilirsiniz bunu bir nevi ilgisini çekenler bana forum üzerinden dm atabilir.
Project name : Developed discord V14 public bot Team Size : 10 Working system : Yüksek güvenlikli bir discord public botu olacak, içerisinde guard/moderasyon/istatistik/stat/entegrasyon/database gibi botlar olacak, her botun farklı bir işlevi olacak. Working hours : may vary depending on the situation. (TR: Değişken) Ücret : Haftalık 980 TL (Çalıştığın gün sayısına para alırsın.)
İş hakkında daha fazla detay ve bilgi için forum üzerinden dm atmanız yeterlidir, her saat kontrol edeceğim. Takımda şuan 3 kişiyiz, 10 kişi alma gibi bir hedefimiz var, proje büyük çaplı bir projedir. Gerçekten ciddi olanlar forumdan dm atabilir.
footnote: İleri seviye discordJS / nodeJS bilenler öncelikli olacaktır. (Orta seviye bilenlerde aynı şekilde ekibe gelebilir.)
Botlar bittikten ve sunucuyu açtıktan sonra, 20 bin tl'lik bir reklam olacak. Sunucu içerisinde de 5000 tl'lik bir çekiliş olacaktır.