Onaylı Üye
demi biri birini depik atıysa sen ona roket atacan ölmediyse garanti ölecek![]()
demi biri birini depik atıysa sen ona roket atacan ölmediyse garanti ölecek![]()
ama kanka birisi tanımadoğın birisi seni yok sayarak sırf yanında ki kıza hava olsun diye seni küçük düşürecek ve alttan mı alacanAynen öyle insanların bütün kızlar peşinde mesela çevrende diyor ooo atarlı falan filan. Ben öyle bir insan olamadım işte değişmek için çok uğraştım fakat biraz geç kaldım. Nasıl mutlu olabiliyorsanız öyle olun illaki fedakarlık yapmak zorunda kalacaksınız
sen de niye kimse yok kankakimse yokki![]()
ilişki derken hangi konuda ilişki aşk gibi bişeymi ?beyler ilişkiler hakkında konuşalım bir yerden başlatın
fark etmez kanka mesela bir en arkadaşın kızın yanın da kendini öne cıkarmak için seni bazen gömer den böyle bir şey yapmaya gerek duyuyorilişki derken hangi konuda ilişki aşk gibi bişeymi ?
3 aylık ilişkim var kanka ama artık sarmıyor kafam karışık varsa tecrübe veya önerin dinleyebilirimbeyler ilişkiler hakkında konuşalım bir yerden başlatın
aynen kanka katılıyorumBoşa uğraşma yani insanların yaptıklarıyla çoğu kişinin artık yaptıklarında bir mantık bulunmuyor o yüzden kendini ezdirmemeye bak bence
Ya alttan almam çok laf atsın kız arkadaşıysa bir şey demem çok ama ikiside bana yabancı gereksiz dalaşıyorsa genelde payını veririm olayı o ne kadar ile götürdüğüne bağlı genelde kavgaya giremez o tipler bilginiz olsun sen bekle diyip hayatından uzaklaşırlar ya da artistlik yapıp dayak yiyenler olur genelde o tipler ondan çok uğraşmamak lazım o tiplerle genelde takmayın diyorum çevreme de insanın hem sinirini hemde insanlığını bozuyor o tipler.ama kanka birisi tanımadoğın birisi seni yok sayarak sırf yanında ki kıza hava olsun diye seni küçük düşürecek ve alttan mı alacan
Post automatically merged:
sen de niye kimse yok kanka
neden sarmıyor kanka3 aylık ilişkim var kanka ama artık sarmıyor kafam karışık varsa tecrübe veya önerin dinleyebilirim
Yani genel olarak kulaklığı çıkarmayan bir insanım ve çevreye de pek dikkatli bakmam o tipler yüzünden ondan dolayı çoğunu görmem görsemde orda yokmuş gibi davranırım boş insanların gözümün önünde durması saçma olurdu. Ama sessiz sakinsiniz diye kimse sizi ezemez eziyorsa korkaklığını belli etmemek ve kendinin ne kadar ezik olduğunu saklamak için yapar.Ya alttan almam çok laf atsın kız arkadaşıysa bir şey demem çok ama ikiside bana yabancı gereksiz dalaşıyorsa genelde payını veririm olayı o ne kadar ile götürdüğüne bağlı genelde kavgaya giremez o tipler bilginiz olsun sen bekle diyip hayatından uzaklaşırlar ya da artistlik yapıp dayak yiyenler olur genelde o tipler ondan çok uğraşmamak lazım o tiplerle genelde takmayın diyorum çevreme de insanın hem sinirini hemde insanlığını bozuyor o tipler.
kanka artık konuşasım gelmiyor valla kızla coğu şeyide yaşadık aslında valla kafam karısıkneden sarmıyor kanka
Sarmıyor derken öncelikle nasıl bir ilişki ne kadar ileri gidilmiş ne yapılmış bunlar önemli mevzular bide neden o ilişki içerisine girdin yani amacın neydi bunlar önemli konular3 aylık ilişkim var kanka ama artık sarmıyor kafam karışık varsa tecrübe veya önerin dinleyebilirim
kanka ben etrafım da falan gördükçe kafayı yiyorum mesela 2 ay önce trafikte yanında ki kıza artistlik yapmak için makas falan atıyorlar dı daha sonra bana tip tip bakıyor ben on döndüm bana diyor ne bakıyon kardeş bir şey mi oldu kafayı yedimYa alttan almam çok laf atsın kız arkadaşıysa bir şey demem çok ama ikiside bana yabancı gereksiz dalaşıyorsa genelde payını veririm olayı o ne kadar ile götürdüğüne bağlı genelde kavgaya giremez o tipler bilginiz olsun sen bekle diyip hayatından uzaklaşırlar ya da artistlik yapıp dayak yiyenler olur genelde o tipler ondan çok uğraşmamak lazım o tiplerle genelde takmayın diyorum çevreme de insanın hem sinirini hemde insanlığını bozuyor o tipler.
kanka severek başladık ama bazen can sıkıyor tahmin ediyosundur tripleri filan başlarda alttan alıyodum ama artık tutamıyom bazen kendimiSarmıyor derken öncelikle nasıl bir ilişki ne kadar ileri gidilmiş ne yapılmış bunlar önemli mevzular bide neden o ilişki içerisine girdin yani amacın neydi bunlar önemli konular
Reis zaman kaybı...beyler ilişkiler hakkında konuşalım bir yerden başlatın
kızın görüşü ne bu konu da kankakanka artık konuşasım gelmiyor valla kızla coğu şeyide yaşadık aslında valla kafam karısık
nenden ki kankaReis zaman kaybı...
çok belli etmiyorum aslında bu durumu belli etsem mikızın görüşü ne bu konu da kanka
niye kankam cidden önemli mevzular bunlarrReis zaman kaybı...
demiş sin trip falan atıyor sıkmaya başladı çok şey de yaşadık sen alaçağını almışsın son söz sendeçok belli etmiyorum aslında bu durumu belli etsem mi
ama rahtsızlık duyduğun konuları al karşına konuş birçok belli etmiyorum aslında bu durumu belli etsem mi
Post automatically merged:
niye kankam cidden önemli mevzular bunlarr
sen niye ayrıldın kankam kendi iradenle ayrıldıysan neden acı cekiyorsun kankamolm ya bende ayrıldım kızdan abi acı çekiyorum ya