ilişkiler gırgır şamata amaç vakit geçsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kankam sen gidip sevgili bulacağım diye sitelerden vs kız düşürmeye çalışırsan o ililşkiden hayır bekleme zaten . Zamanla karşına çıkıyor akışına bırak yok diye de üzülme .

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
21 işte knk full oyuna falan sardım tabi ki acı çekiyorum ama yapıcak bişey yok 2 yıl oldu hala aklımda
kanka senin için üzüldüm ama oyna sarmayla olmaz hayatına devam etmek zorundasın yoksa kaybolur gidersin
Post automatically merged:

Kankam sen gidip sevgili bulacağım diye sitelerden vs kız düşürmeye çalışırsan o ililşkiden hayır bekleme zaten . Zamanla karşına çıkıyor akışına bırak yok diye de üzülme .
zaten internetten bulununan kız arkadaş aşk anlamında server gibi gireni çıkanı belli olmaz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka senin için üzüldüm ama oyna sarmayla olmaz hayatına devam etmek zorundasın yoksa kaybolur gidersin

zaten internetten bulununan kız arkadaş aşk anlamında server gibi gireni çıkanı belli olmaz

denerim knk şmidi işte takılıyorum ama zamanla hayata devam edicem

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Seviyorsan başkasının düşüncesine görüşüne ihtiyacın yoktur senin umrunda olmamalıdır zaten reis sen yaşacasın bir ömür.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

Aynen öyle kral

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
haklısın ama yeterince olgunsa işe yarar rica ederim ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana

tamam kanka kıza bazuka attın öldürdün gittin yanına ddedin ki ben senle tekrar beraber olamak istiyorum dediki neden ayrıldın tekrar beraber olacan da ne cevap verecen
cevap veremez tabiki kolay kolayy .dd

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Seviyorsan başkasının düşüncesine görüşüne ihtiyacın yoktur senin umrunda olmamalıdır zaten reis sen yaşacasın bir ömür.
katılıyorum ama bazen insanlar kendini yalandan sevgiye o kadar kaptırıyor ki gerçeği göremiyor o yüzden bazen dışardan yakınlarından gelen bir sözü kullak ardı etmemek lazım iyice düşünmek gerek

tamam knk şu sözünden sonra şimdiden başlıcam hayatıma
vay canına bu kadar etkili olacağını hiç düşünmemiştim .

cevap veremez tabiki kolay kolayy .dd
katılıyorum sana :D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
katılıyorum ama bazen insanlar kendini yalandan sevgiye o kadar kaptırıyor ki gerçeği göremiyor o yüzden bazen dışardan yakınlarından gelen bir sözü kullak ardı etmemek lazım iyice düşünmek gerek

knk cım hayatına devam et dedin herkes aynısını diyor son sözü de sen söyledin artık kaldığım yerden devam

Uzman Üye
6 HİZMET YILI

katılıyorum sana :D
onlarınki absürt bi olay olmuş kanka ne kadar dogrudur bilemiyorum ama olma ihtimali az .d

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
tabi knk ama insan bi aradan sonra kurtulmak istiyor acıdan
tabi ki kanka herkes çanını yakan şeyden kurtulmak ister açının şiddeti aldığın seviye göre değişir bazen çok can yakar bağzen ise hiseddilmez bile birazda irade meselesei

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kankam ilişki değil önemli olan güven saygı ve sevgidir bunlar olunca ilişki ilişki oolur ilişkinin temeli bunlardır ama en önemlisi birbirine olan saygıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...