Uzman Üye
ama rahtsızlık duyduğun konuları al karşına konuş bir
Post automatically merged:
sen niye ayrıldın kankam kendi iradenle ayrıldıysan neden acı cekiyorsun kankam
konusmayı düşünüyorum valla artık olumlu veya olumsuz bi yere ulaşmamız gerekiyor yapcak bişey yokama rahtsızlık duyduğun konuları al karşına konuş bir
sen niye ayrıldın kankam kendi iradenle ayrıldıysan neden acı cekiyorsun kankam
en iyisini yaparsın kankakonusmayı düşünüyorum valla artık olumlu veya olumsuz bi yere ulaşmamız gerekiyor yapcak bişey yok
ben ayrılmadım kanka sorun yasıyoruz işte cok fazla su aralarkonuş kankam da sen niye ayrıldın
eğer olgun bir kişilikse biraz düşünür senide anlamaya çalışır bu sayede senin hakkındaki düşünceleride öğrenirsinkonusmayı düşünüyorum valla artık olumlu veya olumsuz bi yere ulaşmamız gerekiyor yapcak bişey yok
kanka karıştırdım bir an sonra düzeltim sana verdiğim cevabıben ayrılmadım kanka sorun yasıyoruz işte cok fazla su aralar
kankam teorikle prtaik aynı olmuyor da denicem sagolasneğer olgun bir kişilikse biraz düşünür senide anlamaya çalışır bu sayede senin hakkındaki düşünceleride öğrenirsin
kanka kız dan sen ayrılmışsın tekrar beraber mi olmak istiyorsunya knk kıza aşık oldum ayrıldım dediğimde yani öldühatıralar acı çektiriyor
kanka kız dan sen ayrılmışsın tekrar beraber mi olmak istiyorsun
haklısın ama yeterince olgunsa işe yarar rica ederim ne demek yardımcı olduysam ne mutlu banakankam teorikle prtaik aynı olmuyor da denicem sagolasn
tamam kanka kıza bazuka attın öldürdün gittin yanına ddedin ki ben senle tekrar beraber olamak istiyorum dediki neden ayrıldın tekrar beraber olacan da ne cevap verecenknk öldü diyorum öldü
haklısın ama yeterince olgunsa işe yarar rica ederim ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana
tamam kanka kıza bazuka attın öldürdün gittin yanına ddedin ki ben senle tekrar beraber olamak istiyorum dediki neden ayrıldın tekrar beraber olacan da ne cevap verecen
am* ben olayı hep yanlış analamışım öldü kelimesini mecaz anlamda anladım kusura bakma hiç gerçekten vefat edebileceği aklıma gelmedi
allah rehmet eylesin kanka ölüme çare yok kıstmet değilmiş allahtan gelene boynumuz kıldan inçeknk ayrılmadım birlikteydik kız zaten kanser di
(ayrıldım dediğim öylesineydi)
allah rehmet eylesin kanka ölüme çare yok kıstmet değilmiş allahtan gelene boynumuz kıldan inçe
ilişki durumum karışık
kaç yaşındasın kanka sana şuan öyle geliyor olabilir ama yeni birisi hayatına girdiğinde daha çabuk unutursun merak etme zaman zaman aklına gelebilirsağol yani öyle napım belki bi kıza daha aşık olabilriim ama sanmıyorum ya
Bu devirde bulmak da baya zor beÖyle birini bulursan evleneceğim zaten kaçırmam merak etme ama artık pek uğraşmıyorum diyebilirim
Bu dünya zalım dünya ya sende zalım olacan ya da üzülüp kendini kurutacan
kaç yaşındasın kanka sana şuan öyle geliyor olabilir ama yeni birisi hayatına girdiğinde daha çabuk unutursun merak etme zaman zaman aklına gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?