ilk blender tasarımım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sade ve hoş olmuş gelişir

¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Başarılı kesinlikle devam etmelisin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Fincanın kulp bölümü biraz daha zarif olabilir şirin gözükmesi adına motifler ekleyebilirsin

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
masanın üzerindeki materyali küçült UV editor den bir de subdivison surface kullan bardak ve altlığı için hatları gözüküyor bardağın
cam materyali için roughness ı 0 a indir transmissionu fulle

Ruh eşi çok sıradan bana suç ortağı lazım
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
youtube veya udemy den dersler izleyerek kendini geliştir gayet iyisin

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka iyi olmus tebrik ederim eline saglık

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok başarılı olmuş yeteneklisin çalış programda ustalaş derim sana çok şey katar yaşıtlarından önde olursun

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Gayet güzel olmuş bence kendini geliştirmeye bak daha fazla bilgi edinip interneten ve saire

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar dikkate alacağım
masanın üzerindeki materyali küçült UV editor den bir de subdivison surface kullan bardak ve altlığı için hatları gözüküyor bardağın
cam materyali için roughness ı 0 a indir transmissionu fulle
evet sizin çalışmalarınızı gördüm cidden çok başarılısınız cam için o ayarı yaptığım zaman sanki tamamen saydammış gibi duruyor hiçbir deforme falan yok kırılma yok dümdüz arkayı gösteriyor bir çözümü var mıdır acaba ?

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar dikkate alacağım

evet sizin çalışmalarınızı gördüm cidden çok başarılısınız cam için o ayarı yaptığım zaman sanki tamamen saydammış gibi duruyor hiçbir deforme falan yok kırılma yok dümdüz arkayı gösteriyor bir çözümü var mıdır acaba ?
bu yöntem en basiti kırılma cismin şekline bağlı eğer gerçek bardaktaki gibi yeşilimsi bir renk istiyorsan internette materyal arayabilirsin youtubeda da anlatımı var bunlar daha çok shading olayı node larla yapılıyor bazı materyaller karışık nodelar gerektirebilir

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka bende bi aralar blender, cinema 4d falan kafaya takmıştım. ama güzel olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bu yöntem en basiti kırılma cismin şekline bağlı eğer gerçek bardaktaki gibi yeşilimsi bir renk istiyorsan internette materyal arayabilirsin youtubeda da anlatımı var bunlar daha çok shading olayı node larla yapılıyor bazı materyaller karışık nodelar gerektirebilir
Teşekkür ederim ama mesela youtubedan bakıyorum adam glass mataryeli eklediği gibi kalın yerlere siyahlık düşüyor mesela o fincandaki kulbun oralara siyahlık düşüyor benimki tamamen transparan acaba bir ayarı var ve ben mi açmadım dedim bakacağım dediklerinize çok sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...