Üye
Geçmiş Olsun 
Ben 1.5 sene oynadım yemedim şuanda ac ye takılıyor script o yüzden5 aydır falan sc ile oynuyorum
gir oyna kardeşim güncel hali ilede ban yedik yanlış düşünüyorsun.5 aydır 6 hesapta oynuyorum.Herkez ban yiyoz diyince girdim baktım.Hiçbiri ban yememiş.Siz hile güncel değilken oyuna girmeye çalışıp ban yiyen tayfasınız sanırım.Hile güncelleniyor diyor niye inat edip oyuna girmeye çalışıp algılanınca ban yedim diye şikayet ediyorsunuz.Her oyun 2 kışi report ediyor ve asla gizlemiyorum.Evade ayarları hard oynadığım şamplar hileyle ifşa olan şamplar.bronzdan mastera kastım.
son guncllemeden sonra oyuna gırdın mı sc ıle5 aydır falan sc ile oynuyorum
yeni sezon ban dalgası gelecek her sez
gecen sezon sonlarında yoktu ne olduysa bu guncellemeden sonra geldıyeni sezon ban dalgası gelecek her sezon olduğu gibi
Bunun dikkatli olmakla alakası yok kanka direk ban yiyorsun. Ama zaten %100 ban garantili yazıyor kullanan ona göre kullanacak.Dikkatli olmak lazım
tmm da 3 5 ay goturmesı ıyıydı suan 2 3 gunu bulmuyorBunun dikkatli olmakla alakası yok kanka direk ban yiyorsun. Ama zaten %100 ban garantili yazıyor kullanan ona göre kullanacak.
suana kadar oynuyrmuydun yoksa guncelleden sonra mı ?=3.Ay bende ban yedim![]()