İlk kez işe başlayan birisi için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
disiplinli görün kimseyle aran kötü olmasın bide işe gitmemezlik yapma

Üye
3 HİZMET YILI
İnsanlarla uğraşmak dışında bir sıkıntı yaşamazsın rahat ol.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ne diyolarsa yaparsın her işe atlama yoksa ruhun çıkar onlar sana söyler zaten bunları bunları yapcan diye onları yap yeter

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
:D işte çalışmanın neyi sorun wtff

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendini hemen satma biraz soğukkanlı ol yoksa bu cana yakın diye çok iş yaptırabiliyorlar. Herkesle de samimi olma dediğim gibi yine aynı yola çıkıyor. Fırsat kolla sessiz sakin kenarda durma yani

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
heycan stres yapmamaya çalış ne yapman gerektiğini öğretirler zaten onları iyice dinlesen yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
erken yasta ben de başladım çalışmaya bende de stres vardı doğal olarak ama hepsinde akışa bıraktım stres olmadım ilk günler zaten senden çok bir şey beklemiyor olacaklar işi bilmediğin için sonrasında üstüne düşer ve bir şeyler öğrendiğini görünce olmussunuzdur şeflerimle hep aram böyle oldu hata yaparsam ne olur diye düşünmedim çünkü deneyimsiz olduğumu biliyorlardı stres yapma yani

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Denileni yap, mobbinge maruz kalma ve hakkın yenirse kesinlikle sessiz kalma. Bu kadarı yeterli olacaktır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kendini ezdirme dostum ilk günden, sadece yapman gereken işleri yap ve yaptığın işi öv bildiğin göster ben bunları yapıyorum diye. Ne yazık ki ülkemizde işini iyi yapan değil yaptığı işi iyi öven insan kazanıyor her zaman... İş hayatında başarılar dilerim..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En büyük tavsiyem ne iş yaparsan yap, yaptığın işi göster, öv yani diğer bir tabir ile. Yaptığı işi öven, gösteren her zaman bir adım önde

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
güler yüzlü ol insanlarla sohbet et

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hayırlı olsun. Öncelikle bilmediğin konu hakkında ahkam kesme. Bilmiyorsan bu nasıl olur nasıl yapılır diye kesin sor. Fakat sana bunları öğretenlerin seni tepeden görmesine izin verme. En önemli kural kendini ezdirmemek. Yoksa bir bakmışsın başkalarının işini yapıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
endişe etmene gerek yok sadece dikkat et hata yapıcam diye kasma kendini kasarsan o zaman hata yaparsın aklına bi şüphe düştüğünde git bilen bir çalışana sor yardımcı olurlar kimse reyoncu olarak doğmadı sonuçta :)

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
zaten sana öğretecek insanlar olacaktır. başladığın gibi 2-3 aylık bir eleman performansı kimse beklemez. zamanla her şey rayına oturacaktır. gönlünü ferah tut.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Panik yapma dostum işe başladığında sana ne yapman gerektiği söylenecektir muhtemelen şimdiden kolaylıklar dilerim muhtemelen başlamışsındır da :D

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yavaş yavaş işi öğrenirsin dostum bilmediğin bişey sormaktan çekinme

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka bende ilk işimde heyecan ve korku vardı, bir kaç hafta sonra alışıyorsun, kendini ezdirme, denileni yap yeter. ve telefonla falanda oynama iş esnasında.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aslında çok bişey yapmana gerek yok saygılı ol ve herşeyden deneyim kazanmaya bak iyi veya kötü bu seni güçlü kılar

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka bende yaşadım o durumu kim ne derse desin çok heyecanlanacaksın bir şey kafana takıldığında orda çalışanlara sor rahat ol, herkes annesinin karnında başlamıyor çalışmaya, orda çalışanlar seni anlarlar yardım ederler zaten, şimdiden kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...