Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendini hemen satma biraz soğukkanlı ol yoksa bu cana yakın diye çok iş yaptırabiliyorlar. Herkesle de samimi olma dediğim gibi yine aynı yola çıkıyor. Fırsat kolla sessiz sakin kenarda durma yani
erken yasta ben de başladım çalışmaya bende de stres vardı doğal olarak ama hepsinde akışa bıraktım stres olmadım ilk günler zaten senden çok bir şey beklemiyor olacaklar işi bilmediğin için sonrasında üstüne düşer ve bir şeyler öğrendiğini görünce olmussunuzdur şeflerimle hep aram böyle oldu hata yaparsam ne olur diye düşünmedim çünkü deneyimsiz olduğumu biliyorlardı stres yapma yani
Kendini ezdirme dostum ilk günden, sadece yapman gereken işleri yap ve yaptığın işi öv bildiğin göster ben bunları yapıyorum diye. Ne yazık ki ülkemizde işini iyi yapan değil yaptığı işi iyi öven insan kazanıyor her zaman... İş hayatında başarılar dilerim..
Hayırlı olsun. Öncelikle bilmediğin konu hakkında ahkam kesme. Bilmiyorsan bu nasıl olur nasıl yapılır diye kesin sor. Fakat sana bunları öğretenlerin seni tepeden görmesine izin verme. En önemli kural kendini ezdirmemek. Yoksa bir bakmışsın başkalarının işini yapıyorsun.
endişe etmene gerek yok sadece dikkat et hata yapıcam diye kasma kendini kasarsan o zaman hata yaparsın aklına bi şüphe düştüğünde git bilen bir çalışana sor yardımcı olurlar kimse reyoncu olarak doğmadı sonuçta
zaten sana öğretecek insanlar olacaktır. başladığın gibi 2-3 aylık bir eleman performansı kimse beklemez. zamanla her şey rayına oturacaktır. gönlünü ferah tut.
Kanka bende ilk işimde heyecan ve korku vardı, bir kaç hafta sonra alışıyorsun, kendini ezdirme, denileni yap yeter. ve telefonla falanda oynama iş esnasında.
kanka bende yaşadım o durumu kim ne derse desin çok heyecanlanacaksın bir şey kafana takıldığında orda çalışanlara sor rahat ol, herkes annesinin karnında başlamıyor çalışmaya, orda çalışanlar seni anlarlar yardım ederler zaten, şimdiden kolay gelsin