Onaylı Üye
ben hiç uçağa binmedim ya
hocam ben ilk kez pinerken uçak yerden kalkana kadar göz bandı kulandım havalandıkdan sonra açtım gözlerimi sonrasında o kadarda korkmadım alıştım hemen sen isdersen yanına çöp poşeti al ne olur ne olmazNedense tedirgin oldum ilk kez ucağa binicem tavsiyeleriniz varmıdır ne yapmalıyım bilmiyorum. Yurt ici ucuş bu arada
Sağol dostum tavsiyen içinkanka kötüleşirsen zaten sâkinleştirici veriyorlar miss gibi oluyor sıkıntısız seyehatine devam ediyorsun .
Koltuklar biraz dar ama rahat arkana yaslan keyfine bak. Zaten ne yapman gerektigini söylüyorlar. Yemekler çok pahalı çantana 1 tane sevdiğin bisküvi at. İyi yolculuklar.Nedense tedirgin oldum ilk kez ucağa binicem tavsiyeleriniz varmıdır ne yapmalıyım bilmiyorum. Yurt ici ucuş bu arada
1 kere bindim o kadar korktum kiMeslegim geregi ve yurt dısında yasadıgımdan defalarca bındım korkulacak bısey yok ınsallah keyıf alırsın
Uçak fobisi olanlar için aşırı korkunç bişe göğüs sıkışması vs ben ilk bindiğimde çarpıntı olmuştu ancak zamanla alışıyorsunNedense tedirgin oldum ilk kez ucağa binicem tavsiyeleriniz varmıdır ne yapmalıyım bilmiyorum. Yurt ici ucuş bu arada
Sakin kalmaya çalışmalısın ilk kalkışta biraz için değişik oluyor fakat hemen geçiyorNedense tedirgin oldum ilk kez ucağa binicem tavsiyeleriniz varmıdır ne yapmalıyım bilmiyorum. Yurt ici ucuş bu arada