İngilizce öğrenmek için ne yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dizilerde ingilizce izle altyazı türkçe olsun benim hala oğlu öyle öğrendiğini söylemişti

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1-Programlardan yardım: duolingo udemy v.b
2-Özel hocalar (bence gerek yok)
3-Önce oyunu türkçe yama oynayıp sonra ingilizce sekilde oynamak (ben böyle yapıyorum okulda dahi etkisi oluyor)
4-İngilizce bilen insanlarla konus (bunlar içinde program var tabii

umarım işine yarar.

Üye
4 HİZMET YILI
kelime hafızası gerek bunun için eğitici videolar izleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
knkm yeni bir uygulama çıktı mobil için 170 tl falan giga english bak istersen

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İngilizce öğrenmek aslında kolay. Discord'da bunun için bir sunucu vardı küçük bir araştırmayla bulabilirsin.
Orada aktif takılarak kısa sürede b2 seviyesine gelirsin belki dahada yükseltebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Devlet okullarında ve kurslarında öğrenemezsin.Biz lisede ingilizce dersinde öğretmen boş muhabbet yapıp sınavda soruların cevaplarını yazdırıyordu:)Özel kurslar veya bireysel öğretmenler tercih edilebilir.
önerdiğin var mı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
youtubede free videyolar var ordan calışa bilirsin tyt ayt hepsi

lol oynuom feedliom
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dün bütünleme sınavına girdiğim hoca bana "British Council" i araştırmamızı istemişti. Anca öyle yavaş yavaş ingilizce öğrenebilirsin dedi.
Ben araştırsam da fazla birşey bulamadım belki sen bulabilirsin. Onun dışında oyunlardan geliştirebildim ben ingilizcemi , valorant oynuyorsan girebildiğin kadar yurtdışı sunucularında gir , veya oyun dışında film dizi izliyorsan ingilizce altyazılı ve orjinal ingilizce olarak izle. Bak türkçe hiçbirşey olmamalı sadece ingilizce dublaj ingilizce altyazı.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
senelerce ingilizce eğitimi almış birisi oalrak kesinlikle dershaneleri tavsiye etmem. Öğrenmen gereken bazı temeller var 4 temel tense 2000 adet basic kelime gerisi tamamen pratik

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum her gün 15 20dknı ayırıp sözlük okuyabilirsin. İngilizce alt yazılı dizi film izleyip bilmediğin kelimeleri bi yere yazabilir ve bunları öğrenmeye gayret gösterebilirsin.

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sürekli dizi film izle basit dizilerden başla hatta çizgi film izle gelişmeyi görüceksin sonrada ing alttyazı ing dublaj izlersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka ingilizce sadece gramel değil kelime hazneni geliştirmek lazım konuşman lazım cambly çok büyük örnek bence bunun için dershane de iyi olur podcast de dinlersen b2 yukarısı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kendini tamamen türkçeden soyutlayarak bırakabilirsin oynadığın oyunlar dinlediğin müzikler izlediğin dizi veya filmler bunların hepsini ingilizce olarak uygularsan gelişme göstereceksindir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Выучить английский на самом деле несложно. Для этого был сервер в Discord, вы можете найти его, проведя небольшое исследование.
За короткое время вы достигнете уровня b2, проявляя там активность, возможно, вы сможете поднять его еще больше.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kursa gitmene gerek yok kendı basına öğrenebilirsin ztn gramer konuları aşırı basit mesele kelime öğrenmek onlarıda anlık olarak öğrenebilirsin. Konusma anlamında kendimi geliştirmek istiyorum dersen oynadıgın oyunun yabancı discord sunucularından arkadas edınmeyı denem zaten bırak temel varsa bı ıkı sohbet edeilirsin ınsanlarla öyle de geliştirirsin kendini ben öyle yaptım suan cok sağlam ıngılızcem var
Tek başına ne kadar öğrenebilir ki? Öğretmenden yardım alması daha sağlıklı

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Basit yapılar öğren, kelime ezberle internetten günlük kullanılanları aratıp. Youtubeden dikkatini çeken konuları ingilizce arat ingilizce video izle alt yazılı anlamadığın her kelimeyi anında çeviriden arat. oxford sınavında c1.2 aldım bu şekilde 4 senede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...