Gülen İnsan
Süper Üye
dizilerde ingilizce izle altyazı türkçe olsun benim hala oğlu öyle öğrendiğini söylemişti
önerdiğin var mıDevlet okullarında ve kurslarında öğrenemezsin.Biz lisede ingilizce dersinde öğretmen boş muhabbet yapıp sınavda soruların cevaplarını yazdırıyorduÖzel kurslar veya bireysel öğretmenler tercih edilebilir.
kurslara gidebilirsin ya da internetden öğrenebilirsiningilizcemi nasıl en kötü b2 seviyesi yapabilirim.
Kurslara gidebilirsin alt yazılı film ve dizi izleyebilirsin telefon ve bilgisayar üzerinden bulunana yardımcı uygulamaları da kullanabilirsiningilizcemi nasıl en kötü b2 seviyesi yapabilirim.
Tek başına ne kadar öğrenebilir ki? Öğretmenden yardım alması daha sağlıklıkursa gitmene gerek yok kendı basına öğrenebilirsin ztn gramer konuları aşırı basit mesele kelime öğrenmek onlarıda anlık olarak öğrenebilirsin. Konusma anlamında kendimi geliştirmek istiyorum dersen oynadıgın oyunun yabancı discord sunucularından arkadas edınmeyı denem zaten bırak temel varsa bı ıkı sohbet edeilirsin ınsanlarla öyle de geliştirirsin kendini ben öyle yaptım suan cok sağlam ıngılızcem var
dizileri ingiizce altyazı ve dil olarak izleyebilirsin çok olmasa da etkisi olabilir.ingilizcemi nasıl en kötü b2 seviyesi yapabilirim.