playstorda belli uygulamlar var günde 10 dakika onları tekrarlarsın ve altyazılı dizi film falan baya etki ediyorMerhabalar,
Geçtiğimiz her gün İngilizce bilen insan sayısı artmakta bende kendimi geliştirmek istiyorum ama insanların nasıl öğrendiğine dair bi fikrim yok önerileriniz var mıdır nasıl
öğrenebiliriz geliştirebiliriz önerilerinizi paylaşır mısınız
Merhabalar,
Geçtiğimiz her gün İngilizce bilen insan sayısı artmakta bende kendimi geliştirmek istiyorum ama insanların nasıl öğrendiğine dair bi fikrim yok önerileriniz var mıdır nasıl
öğrenebiliriz geliştirebiliriz önerilerinizi paylaşır mısınız
Bu gerçekten güzel olabilir yazılı server oluyordu diye hatırlıyorum aklıma hiç gelmedi teşekkür ederimSeni en çok geliştirecek kesinlikle ingilizce bir ortamın olması bir ingilizce gta rp sunucusu bulup ordaki yabancılarla diyaloğa girebilirsin.
İleride gidebilecek imkana belki sahip olabilirim gibi gözüküyor online olarak ama ne kadar faydası olur bilemiyorumAltyazılı dizi izleyebilirsin, extra olarak yabancı müziklere âşina olmanı öneririm, imkanın varsa bunlara istinâden bir dil kursuna da gidebilirsin.
Mantıklı olabilirUdemyden kendine uykum bir kurs al bence çokta pahalı değil zaten
Duolingo gerçekten faydası oluyor mu bilmiyorum busuu var bende onu almıştımtürkçe dil kurallarını bilmiyorsan öğrenmeni şiddetle tavsite ederim
Post automatically merged:
Dostum türkçe dil kurallarını öğren dil seviyen ilerledikçe lazım olacak hiç bilmiyorsan youtube veya udemyden ingilizce eğitimi al ve çalısma kitabı al grammeri öğren ama bi yandan türkçe altyazılı sevdiğin filmleri izle ama internetten araştır bi gidip yüzüklerin efendisi izlersen shall falan dersin ki eski ingilizce konusursun duolingo indirebilirsin telefonuna
Uygulamalar değişik biraz daha kelimeden ziyade daha çok cümle sırasına önem veriyor busuu meselaplaystorda belli uygulamlar var günde 10 dakika onları tekrarlarsın ve altyazılı dizi film falan baya etki ediyor
Önerin için teşekkürler bu kanallara bakacağım-İngilizce öğrenmek için müzik dinleyin
-İngilizce öğrenmek için haberleri kullanın
-YouTube ile İngilizce öğrenin (birkaç Youtube kanalını aşağıda)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-İngilizce öğrenmek için cep telefonu uygulamaları kullanın
-Bütün cihazlarınızı İngilizce olarak kullanın
Önceden denemiştim teşekkürleryabancı diziler izle
Reklamını görmüştüm denenebiliropenenglish var ücretli ama sertifikası ve lisansı olan insanlar var tavsiye ederim dostum
Yurtdışına çıkmak isterim zaten fakat sadece parayla olur mu bilmiyorum parada sıkıntı zor ama bi gün neden olmasınİngilizce altyazılı dizi kesinlikle izlemek lazım ama imkan varsa yurtdışında bir ay burada yapılacak tüm şeylerden daha iyi
Teşekkür ederim değerli önerilerin için genelde ufak oyun oynarken yanda açıyorum mesela bir dizi vs. altyazılı o şekilde ilerliyorum faydası olur umarımİngilizce Öğretmeniyim. Aslında konu ingilizceyi ne için öğrenmek istediğine göre değişir. Eğer konuşabileyim derdimi anlatabileyim ve karşıdakini anlayabileyim diye düşünüyorsan senin için en önemlisi dile maruz kalmak. Bunun için gerçekten motivasyonlu ve istekli olmalısın. Çünkü sürekli ingilizce diziler ingilizce içerikler takip etmen gerekiyor. Normalde bunlar eğlenceli aktiviteler. Ama türkçe altyazı olmadığı zaman gerçekten zorluyor. Bunları başta ingilizce altyazı ile izleyip bilmediğin kelimeleri not alman gerek telaffuzlara dikkat etmen gerek. Bol bol ingilizce içerik tüketmen gerek karşına çıkan kalıp cümleleri algılayıp bunu ne gibi durumlarda kullanabilirim diye kendi kendine düşünmen gerek. Bunları yaptıkça yavaş yavaş oturur zaten. Ara sıra altyazıları kapatıp sadece telaffuzlarla anlamaya çalışmayı unutma. Bol şans
Yapacağız bir durum bakalım teşekkürlerUygulamalar Pratik ve Kurslar sayesinde geliştirebilirsin
İngilizce bilmiyorum ama orası da aklıma gelmişti ama karşındaki kişinin video olma olasılığı gene yüksekeger ingilizce biliyosan bence bedava ome.tv ye gir istedigin dilde insanlar la orda ogretmelerini isteyebilirsin. genelde herkes biraz ingilizce bildigi icin anlasirsin ve istedigin dili gelistiririsin.
Forumdan arkadaş 3 tane site önermişti oralara bakarım önerin varsa söyleİngilizce kurs almanı tavsiye etmem kendını internette çok rahat geliştirebilirsin.
bundan başlayabilirim bence dedile olan etkilesimini arttirmak isine yarayabilir, mesela pc ve telefonunu ingilizce kullanmaya baslayabilirsin.
denk gelirsin illa bi tane duzgun insana onlardan da ogrenebilirsin benceİngilizce bilmiyorum ama orası da aklıma gelmişti ama karşındaki kişinin video olma olasılığı gene yüksek