İngilizce Öğrenmek İçin Önerileriniz Nelerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Seni en çok geliştirecek kesinlikle ingilizce bir ortamın olması bir ingilizce gta rp sunucusu bulup ordaki yabancılarla diyaloğa girebilirsin.

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Altyazılı dizi izleyebilirsin, extra olarak yabancı müziklere âşina olmanı öneririm, imkanın varsa bunlara istinâden bir dil kursuna da gidebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Udemyden kendine uykum bir kurs al bence çokta pahalı değil zaten

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
türkçe dil kurallarını bilmiyorsan öğrenmeni şiddetle tavsite ederim
Post automatically merged:

Dostum türkçe dil kurallarını öğren dil seviyen ilerledikçe lazım olacak hiç bilmiyorsan youtube veya udemyden ingilizce eğitimi al ve çalısma kitabı al grammeri öğren ama bi yandan türkçe altyazılı sevdiğin filmleri izle ama internetten araştır bi gidip yüzüklerin efendisi izlersen shall falan dersin ki eski ingilizce konusursun duolingo indirebilirsin telefonuna

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar,

Geçtiğimiz her gün İngilizce bilen insan sayısı artmakta bende kendimi geliştirmek istiyorum ama insanların nasıl öğrendiğine dair bi fikrim yok önerileriniz var mıdır nasıl
öğrenebiliriz geliştirebiliriz önerilerinizi paylaşır mısınız
playstorda belli uygulamlar var günde 10 dakika onları tekrarlarsın ve altyazılı dizi film falan baya etki ediyor

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhabalar,

Geçtiğimiz her gün İngilizce bilen insan sayısı artmakta bende kendimi geliştirmek istiyorum ama insanların nasıl öğrendiğine dair bi fikrim yok önerileriniz var mıdır nasıl
öğrenebiliriz geliştirebiliriz önerilerinizi paylaşır mısınız

-İngilizce öğrenmek için müzik dinleyin

-İngilizce öğrenmek için haberleri kullanın
-YouTube ile İngilizce öğrenin (birkaç Youtube kanalını aşağıda)

-İngilizce öğrenmek için cep telefonu uygulamaları kullanın

-Bütün cihazlarınızı İngilizce olarak kullanın

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
openenglish var ücretli ama sertifikası ve lisansı olan insanlar var tavsiye ederim dostum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İngilizce altyazılı dizi kesinlikle izlemek lazım ama imkan varsa yurtdışında bir ay burada yapılacak tüm şeylerden daha iyi

Welcome To The Island Of Misfit Toys
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İngilizce Öğretmeniyim. Aslında konu ingilizceyi ne için öğrenmek istediğine göre değişir. Eğer konuşabileyim derdimi anlatabileyim ve karşıdakini anlayabileyim diye düşünüyorsan senin için en önemlisi dile maruz kalmak. Bunun için gerçekten motivasyonlu ve istekli olmalısın. Çünkü sürekli ingilizce diziler ingilizce içerikler takip etmen gerekiyor. Normalde bunlar eğlenceli aktiviteler. Ama türkçe altyazı olmadığı zaman gerçekten zorluyor. Bunları başta ingilizce altyazı ile izleyip bilmediğin kelimeleri not alman gerek telaffuzlara dikkat etmen gerek. Bol bol ingilizce içerik tüketmen gerek karşına çıkan kalıp cümleleri algılayıp bunu ne gibi durumlarda kullanabilirim diye kendi kendine düşünmen gerek. Bunları yaptıkça yavaş yavaş oturur zaten. Ara sıra altyazıları kapatıp sadece telaffuzlarla anlamaya çalışmayı unutma. Bol şans

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Seni en çok geliştirecek kesinlikle ingilizce bir ortamın olması bir ingilizce gta rp sunucusu bulup ordaki yabancılarla diyaloğa girebilirsin.
Bu gerçekten güzel olabilir yazılı server oluyordu diye hatırlıyorum aklıma hiç gelmedi teşekkür ederim
Altyazılı dizi izleyebilirsin, extra olarak yabancı müziklere âşina olmanı öneririm, imkanın varsa bunlara istinâden bir dil kursuna da gidebilirsin.
İleride gidebilecek imkana belki sahip olabilirim gibi gözüküyor online olarak ama ne kadar faydası olur bilemiyorum
Udemyden kendine uykum bir kurs al bence çokta pahalı değil zaten
Mantıklı olabilir
türkçe dil kurallarını bilmiyorsan öğrenmeni şiddetle tavsite ederim
Post automatically merged:

Dostum türkçe dil kurallarını öğren dil seviyen ilerledikçe lazım olacak hiç bilmiyorsan youtube veya udemyden ingilizce eğitimi al ve çalısma kitabı al grammeri öğren ama bi yandan türkçe altyazılı sevdiğin filmleri izle ama internetten araştır bi gidip yüzüklerin efendisi izlersen shall falan dersin ki eski ingilizce konusursun duolingo indirebilirsin telefonuna
Duolingo gerçekten faydası oluyor mu bilmiyorum busuu var bende onu almıştım
playstorda belli uygulamlar var günde 10 dakika onları tekrarlarsın ve altyazılı dizi film falan baya etki ediyor
Uygulamalar değişik biraz daha kelimeden ziyade daha çok cümle sırasına önem veriyor busuu mesela

-İngilizce öğrenmek için müzik dinleyin

-İngilizce öğrenmek için haberleri kullanın
-YouTube ile İngilizce öğrenin (birkaç Youtube kanalını aşağıda)

-İngilizce öğrenmek için cep telefonu uygulamaları kullanın

-Bütün cihazlarınızı İngilizce olarak kullanın

Önerin için teşekkürler bu kanallara bakacağım
yabancı diziler izle
Önceden denemiştim teşekkürler
openenglish var ücretli ama sertifikası ve lisansı olan insanlar var tavsiye ederim dostum
Reklamını görmüştüm denenebilir
İngilizce altyazılı dizi kesinlikle izlemek lazım ama imkan varsa yurtdışında bir ay burada yapılacak tüm şeylerden daha iyi
Yurtdışına çıkmak isterim zaten fakat sadece parayla olur mu bilmiyorum parada sıkıntı zor ama bi gün neden olmasın
İngilizce Öğretmeniyim. Aslında konu ingilizceyi ne için öğrenmek istediğine göre değişir. Eğer konuşabileyim derdimi anlatabileyim ve karşıdakini anlayabileyim diye düşünüyorsan senin için en önemlisi dile maruz kalmak. Bunun için gerçekten motivasyonlu ve istekli olmalısın. Çünkü sürekli ingilizce diziler ingilizce içerikler takip etmen gerekiyor. Normalde bunlar eğlenceli aktiviteler. Ama türkçe altyazı olmadığı zaman gerçekten zorluyor. Bunları başta ingilizce altyazı ile izleyip bilmediğin kelimeleri not alman gerek telaffuzlara dikkat etmen gerek. Bol bol ingilizce içerik tüketmen gerek karşına çıkan kalıp cümleleri algılayıp bunu ne gibi durumlarda kullanabilirim diye kendi kendine düşünmen gerek. Bunları yaptıkça yavaş yavaş oturur zaten. Ara sıra altyazıları kapatıp sadece telaffuzlarla anlamaya çalışmayı unutma. Bol şans
Teşekkür ederim değerli önerilerin için genelde ufak oyun oynarken yanda açıyorum mesela bir dizi vs. altyazılı o şekilde ilerliyorum faydası olur umarım

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Uygulamalar Pratik ve Kurslar sayesinde geliştirebilirsin :kisswink:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eger ingilizce biliyosan bence bedava ome.tv ye gir istedigin dilde insanlar la orda ogretmelerini isteyebilirsin. genelde herkes biraz ingilizce bildigi icin anlasirsin ve istedigin dili gelistiririsin.

Üye
3 HİZMET YILI
İngilizce kurs almanı tavsiye etmem kendını internette çok rahat geliştirebilirsin.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
dile olan etkilesimini arttirmak isine yarayabilir, mesela pc ve telefonunu ingilizce kullanmaya baslayabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Uygulamalar Pratik ve Kurslar sayesinde geliştirebilirsin
Yapacağız bir durum bakalım teşekkürler
eger ingilizce biliyosan bence bedava ome.tv ye gir istedigin dilde insanlar la orda ogretmelerini isteyebilirsin. genelde herkes biraz ingilizce bildigi icin anlasirsin ve istedigin dili gelistiririsin.
İngilizce bilmiyorum ama orası da aklıma gelmişti ama karşındaki kişinin video olma olasılığı gene yüksek
İngilizce kurs almanı tavsiye etmem kendını internette çok rahat geliştirebilirsin.
Forumdan arkadaş 3 tane site önermişti oralara bakarım önerin varsa söyle
dile olan etkilesimini arttirmak isine yarayabilir, mesela pc ve telefonunu ingilizce kullanmaya baslayabilirsin.
bundan başlayabilirim bence de

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben "DUOLINGO" uygulamasını kullanıyorum. Gayet güzel. Hem kalıp hem tense hemde kelime öğreniyorsun. Birkaç saçmalığı var ama ücretsiz. Günlük yaşantıda kullanabileceğin bir dil öğreniyorsun. Sadece ingilizce yok bu arada. Tavsiye ederim. Bi deneyin.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İngilizce kolaylıkla öğrenilen bir dil ancak sürekli kullanman gerekiyor yoksa unutursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...