ingilizce öğrenmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar herhangi bir kursa gitmeden para vermeden ingilizcemi nasıl geliştirebilirim
simdiden teşekkürler

spam yapmayın pls

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dizi Film En iyi önerimdir ama mobilde busuu diye bir uygulama var premium apk indirip çok rahat kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hikayeli oyunlar baya geliştirir

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
netflix var ise eklenti kurup bazı kelimelerin çevirilerini gösteriyor

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İngilizceyi yaşayarak öğrenebilirsin, kısacası ingilizce altyazılı dizi,film,çizgifilm farketmez onları izleyebilirsin. İlk başlarda izlemen biraz uzun sürer. Oradaki kelimeleri not edebilirsin. Daha sonra gramer/nasıl cümle kurulur bunların youtubede tonlarca videosu var onlara bak. Ondan sonra telaffuzunu geliştirebilirsin youtubede kaynak çok. Kısacası dinlicen+okucan+konuşmaya çalışcan bu anlık olucak şey değil. Biraz çaba ister ama günlük üstüne 4,5 saat düşmen durumunda 5 6 ayda çok rahat halledilir.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
yalnız 0dan başlıyorum reis hem türkçe hem ingilizce nasıl öğrenicem

@pezoix581 neden boş yorum peşindesin? İşte sürekli altyazılı bir şeyler izle. Orada anlamını bilmediğin kelimeleri not al. Ondan sonra birileriyle ingilizce konuşmaya çalış. Kısacası telaffuz+ kelime bilgin sağlam olsun ingilizceyi öğrenirsin.Sen kendini bilmiyorsun adam nasıl bilsin seni?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
@pezoix581 neden boş yorum peşindesin? İşte sürekli altyazılı bir şeyler izle. Orada anlamını bilmediğin kelimeleri not al. Ondan sonra birileriyle ingilizce konuşmaya çalış. Kısacası telaffuz+ kelime bilgin sağlam olsun ingilizceyi öğrenirsin.Sen kendini bilmiyorsun adam nasıl bilsin seni?
silebilirsin yorumun bir önemi yok kaç gündür girmiorum zaten birşey öğrenmek isteyince giriyorum

ayrıca hileleride kullanmıyorum uzun zamandır

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka önerim diziler izlemen ben çok küçük yaştan beri yabancı dizi izliyorum orta seviye bi inglizceye sahibim daha çok kelime ezberlemeye bak kendine bi limit koy mesela günlük 5 kelime ezberlemeyle başla zamanla arttır

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum aç netflixten dizi film seyret ingilizce
İyi bir şekilde kafama girsin diyorsan evdeki eşyaların üzerine banyodaki şampuana kadar üzerlerine ingilizce çevirilerini yaz ben aylarca bu şekilde çalıştım
Merak ettiğin kelimeleri ve cümleleri tekrar et ve çevirmeye çalış
Canlı bir ders almadan gramer konularını çalışman gerek gramer konuları cok zordur ders gibi çalışman gerek benimde takıldığım konu gramer ve atasözü gibi çevirmeler konuşma diksiyonuda öğrenmek gerek bu konuda
♥️♥️♥️

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dizi izleyerek bir nebze de olsa kendini geliştirebilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çizgi film falan halen izliyorsan onları önce türkçe izle sonra aynı şeylerini ingilizce olarakda dinle veyahut youtubeda ingilizce dersleri diye bir kanal var oradanda sana yardımcı olur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bazı google playstorede baya progam var oralaradan ögrenebılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
önce bedava uygulamardan temeli at sonra yabancı diziler izleyerek grammerini geliştir gerisi gelir en önemlisi temeli düzgün atmak

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
dizi veya filmleri izleyerek veya kitaplar var onları okuyarak ingilizcen gelişir veya cs go oynuyorsan ingilz bir arkadaş bulup her gün muhabbet ederek gelişir

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
TR altyazı dizi film izleyebilirsin zamanla kulağın kelimelere alışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...