Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngilizce öğrenmenin hem eğlenceli hemde etkili yöntemleri
Dinleme Yöntemi ile öğrenebilirsin. Aj Hoge adlı bir dil bilimcinin bir seti internette bulunmakta ismi Effortless English. tamamen ingilizce bir set intermediate öğrenciler için biçilmiş kaftan. Mini storyler aracılığı ile ingilizceni advanced seviyesine kadar çıkarabilirsin. Grammer çalışmana gerek dahi yok.
Her gün 5 tane kelime ezberliyorsun telefonuna bir alarm kuruyorsun o alarm geldiği zaman o ezberlediğin 5 kelimeyi söylemeye çalışıyorsun bunu günden güne artırabilirsin hem de hafızasın gelişir
Bana kalırsa ingilizce oyunlar oyna valorantta yabancı sunuculara gir ve konuşmayı dene ingilizce konulu alt yazılı filmler izleyebilirsin böylece İngilizceyi öğrenebilirsin
Mimarlık fakultesi öğrencisiyim 1 yılda hazırlık okudum şuan pek aktif kullanmıyorum ama size şöyle anlatayım ing öğrenmek için öncelikle kesinlikle kelime kasmalısın yani her gün en az 10 kelime ezberlemeye çalışırsan öğrenmek gerçekten çok kolay oluyor.