Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngilizce öğrenmenin hem eğlenceli hemde etkili yöntemleri
Kelime öğrenişi için oyun inşa edenler var. Barış Özcan'ın bu konu üzerine 2 - 3 videosu var, kontrol edin hocam. Muhtemelen işinize yarar bir kaç şey bulacaksınız.
İngilizce hikaye kitabı okuyorum ve bazı yabancı sesli konuşma sohbet uygulamaları var oralarda konuşmak yabancıların hatta hoşuna gidiyor hata yapsanda
Öncelikle okulda ve kitaplarda yazan şeylerin çoğu çok resmi bir ingilizce ingilizcenin en basit temelini öğrendikten sonra kendini kelime öğrenmeye focusla yine garip ve resmi kelimelerden çok halk içindeki "slang" denen terimleri ve deyimleri öğren
Knk etkili yönü bir aktivite yaparken mesela film izlerken ingilizce izleyebilirsin eğlenceli yönü ise kurstayken veya okuldayken ortamın güzel oluyo arkadaşlarla güzel vakit geçiriyosun
Agacim oyun oynayarak alt yazılı dizi film izleyerek öğrendim ben ilk okul ve lisede verilen ingilizce derslerinden hiç birşey olmuyor Şubat'ta erasmus başvuruları var öğrendiğim kadarıyla bir deniycem bakalım