İninal Visa Kart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Selam site sakinleri , ben ininal kartı yeniledim , şimdi bir sorum olacak , yeni ininal kart yani fiziksel kart ile internette alışveriş yapabilir miyim ?

Eğer alışveriş yapabiliyor isem fiziksel kart ile , sanal kartın mantığı nedir ?

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sanal Kartla İnternet üzerinden İstediğini Alabilirsin(Ön Ödemeli Kart Engeli Yoksa Sadece Barkodunu Vererek Para Yükleyebilirsin.)
Fiziksel Kartla kartın yanında oldugu sürece ve şifreni bildiğin sürece her yerden birşey alabilirsin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ben ininalımı yenilemedim para yükleyip siteden birşeyler alabiliyor muyum ?

Üye
6 HİZMET YILI
Benle iletişime geçebilirsin bende 3 gün önce bu sorunla uğraştım

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ön ödemeli kartların ortak sorunu
ininal kartınızı teslim alıp bilgileri onayladıktan sonra ilk 24 saat kart içersine para aktarımı veya herhangi bir işlem yapmamanız sizin için iyi olur.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
ön ödemeli kart ekler eklemez içerisine para yükleme veya harcama yapmaya kalktığınızda ilk 24 saat ya hata verir yada parayı yakar.
sonra şikayetimvar gibi sitelerde talep oluşturmak zorunda kalıyoruz.
bazen 4 saat bazen ise 8 saat içersin de kart hesabınıza tanımlanıyor ama riks almayı sevmeyen biriysen bekle acelen ne.

Sanal kart ile fiziksel kart ayıran özellikler:
Sanal Kart:
Sanal kart internet alışverişlerine mahkum
para yüklemeye kalktığında uğraştırır. (kart numarası gir , tc gir , şifre ondan sonra yükleme yaparsın) veya karttan aktar

Fiziksel kart:
Günlük yaşantında herhangi bir mağaza market alışverişi ve online alışverişlerini yapar
para yüklemesi kolaydır kartı tak şifreyi gir bas parayı. veya karttan aktar

Visa veya mastercard standart bir tüketiciyi o kadar fazlada ilgilendirmez. İkisi de uluslararası kart sınıfında(ön ödemeli kart kabul eden sistemlerde geçerli).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...