Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevap verebileceğim tek şey bence insanlar ne kadar karmaşık olurlarsa olsunlar bi bakımdan da ilkel canlılardır, bu yüzden çoğu zaman duygularımıza, iç güdülerimize yenilip kötü hareketler kelimeler işte aklınıza gelebilecek her şeyi yapıyoruz. Kusurlu canlılarız.
kimse kendini eleştiremez insanlar birbirlerinin açıklarını eksiklerini kusurlarını eleştirir oldu. Bunları yaparken özeleştiri yapmayı unutuyorlar. Kendini eleştirmeyen bir insanın beni eleştirmesi umrumda olmuyor yani
Bazı eleştirileri kabul etmelisin-etmeliyiz, bizi geliştirir fakat gereksiz olanları duymazdan gelmek lazım, kendini çok da üzme hacı bir çay koy benimki de açık olsun.
çünkü doğanın gereği budur insanlar sürekli birbirlerini ezip aşağılamak peşinde olurlar çünkü insanoğlu egoisttir kendini üstün tutmaya çalışır bu davranıslarla sürekli bunu en iyi insanlar bile yapar istemsizce... doğal olanı bu dostum yapacak bir şey yok
İnsanlar hepsi değil ama çoğunluğu kendinden iyi birisi olunca onu düşürmek için her şeyi yaparlar mesela komiksin kızlarl iyi kaynatıyosun bi çocuk gelip senle dalga geçiyor işte açığını arıyor çünkü ortada çekememezlik var abi benim düşüncem bu iyi forumlar