Süper Üye
Evet fakat arkadaşın telefonu farklı bir telefon, telefon modeliyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.bendede aynısı oluyor huawei mi telefonun
Olmayacağını bildiğim halde denedim.Sorun Android sistem WebView adlı uygulamanın güncel olmamasından kaynaklanıyor.
Play store girip bu uygulamanın güncellemesini yapmalısınız.
Ekli dosyayı görüntüle 78266
Eğer sizinde bu şekilde güncelle yazısı çıkmıyor ise ;
Telefon ayarlarına girin > uygulamalar > Google Chrome tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 78267
Gelen ekranda uygulamayı devre dışı bıraka basın.
Ekli dosyayı görüntüle 78268
Gelen ekranda emin misiniz diye soracak onaylayın.
Ekli dosyayı görüntüle 78269
Son olarak bir uyarı daha gelecek onay verip işlemi bitirin.
Ekli dosyayı görüntüle 78270
Bu işlem Google Chrome' un silinmesi demek oluyor.
Silme işleminden sonra telefonu yeniden başlatın.
Ardından Play storeden Android Sistem WebViewe girerek güncellemeyi yapın.
Güncelleme sonrası Google Chrome'u tekrar indirip kurabilirsiniz.
Konuda yazdığım gibi instagram uygulamasının verilerini ve önbelleğini temizledim. Sorun telefon kaynaklı değil çünkü farklı bir mobil cihazla da denediğimde aynı hatayı veriyor.Veriyi silip hesabına tekrar giriş yapabilirsin çözülecektir.
ka aero insta diye bi uygulama var onu denesene biİnstagram da ana sayfa, mesajlar yüklenmiyor. Veri temizlemesi vs. yaptım, hesap verileri kısmında yasaklamaya ait bir bildirim yok. Bu sadece bir hesapta oluyor, bilgisayardan ya da mobil cihazdan o hesaba giriş yapınca sorun aynı yani telefonda ya da bilgisayarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yardım edebilecek var mı?
Şu an .apk olarak indirdim ve yükledim, onda da aynı şekilde. Ana sayfa ve mesajlar kısmı yüklenmiyor.kan
ka aero insta diye bi uygulama var onu denesene bi
Hesap değiştirdiğimde düzeliyor fakat diğer hesaba tam olarak ne olacak?bendede aynı problem vardı hesap değiştirince düzelmişti
red mi note 10 5G kullanıyorum aynı sorunu 2 ay önce yaşadım tek çare olarak telefoncu uygulamayı kaldır dedi pc üzerinden giriş yap instaya sonra telefona geri indir düzelir dedi aynısını yapınca düzeldi inşallah sorunun düzelir sıkıntı bişeyHesap değiştirdiğimde düzeliyor fakat diğer hesaba tam olarak ne olacak?
reis depolamaya girip ön belleği temizle ve veriyi silmen yeterliİnstagram da ana sayfa, mesajlar yüklenmiyor. Veri temizlemesi vs. yaptım, hesap verileri kısmında yasaklamaya ait bir bildirim yok. Bu sadece bir hesapta oluyor, bilgisayardan ya da mobil cihazdan o hesaba giriş yapınca sorun aynı yani telefonda ya da bilgisayarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yardım edebilecek var mı?
bende de oluyor samsung varbendede aynısı oluyor huawei mi telefonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?