- Konuyu başlatan
Süper Üye
sorun düzelmedi ve hesap değiştik. kk+
insta bazen internet ipsinden bug giriyor gibi bişe oluyo mod ip restle büyük ihtimalle baya hesap açmayua öalısmıssinİnstagram da ana sayfa, mesajlar yüklenmiyor. Veri temizlemesi vs. yaptım, hesap verileri kısmında yasaklamaya ait bir bildirim yok. Bu sadece bir hesapta oluyor, bilgisayardan ya da mobil cihazdan o hesaba giriş yapınca sorun aynı yani telefonda ya da bilgisayarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yardım edebilecek var mı?
kanka aero insta diye bi ugulama var onu indir dene güzel bişeyyŞu an .apk olarak indirdim ve yükledim, onda da aynı şekilde. Ana sayfa ve mesajlar kısmı yüklenmiyor.
Silip yükleİnstagram da ana sayfa, mesajlar yüklenmiyor. Veri temizlemesi vs. yaptım, hesap verileri kısmında yasaklamaya ait bir bildirim yok. Bu sadece bir hesapta oluyor, bilgisayardan ya da mobil cihazdan o hesaba giriş yapınca sorun aynı yani telefonda ya da bilgisayarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yardım edebilecek var mı?
sürümden kaynaklanıyor olabilir sürümünü güncelleştirmeyi denyebilirsinİnstagram da ana sayfa, mesajlar yüklenmiyor. Veri temizlemesi vs. yaptım, hesap verileri kısmında yasaklamaya ait bir bildirim yok. Bu sadece bir hesapta oluyor, bilgisayardan ya da mobil cihazdan o hesaba giriş yapınca sorun aynı yani telefonda ya da bilgisayarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yardım edebilecek var mı?