İnstagram gizli hesaba bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kullanacaksan kendi hesabında kullanma. Ben fake hesap ile kullanırken hesap çalındı. Ana hesabın da çalınabilir. Dikkatli kullan.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pc çerezlerini alıyorsa değişen bişey olmaz cihazdaki tüm hesapların çalınabilir
Pc'den kullanmamıştım. Telefonda uygulama üzerinden kullandım. Hala kullanıyorum. Ana hesaba girmeye çalışan olmadı şimdiye kadar, fake olan 2 kere çalındı ama e-postaya falan dokunmadıkları ve şifreyi değiştirmedikleri için geri alabildim hep.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pc'den kullanmamıştım. Telefonda uygulama üzerinden kullandım. Hala kullanıyorum. Ana hesaba girmeye çalışan olmadı şimdiye kadar, fake olan 2 kere çalındı ama e-postaya falan dokunmadıkları ve şifreyi değiştirmedikleri için geri alabildim hep.
Dikkat et yinede, ben ana mail vs. Kaptırmıştım farklı bir yazılımda geri alana kadar günlerce uyuyamadım

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
uygulama/site adi vermek yasak

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Site adı vermek yasak, sanırım araştırman lazım internet üzerinden bende biliyorum olduğunu.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Özelden yazıyorum kesin kullandığım uygulama ücretsiz konu kilit isteyen özelden yazsın söylerim.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Burada ki önerileri dinledim ve denedim akabinde hile bulaştı. Ne kadar boş yorum yapan varsa reportla kardeşim hakettiler

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Genelde bu tarz site ve uygulamalarda rat oluyor

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. Bir ara bir site aracılığı ile instagram da gizli hesaplara bakabiliyordum lakin bu siteyi unuttum. Acaba bildiginiz bir site veya uygulama falan varmıdır?
aga benimde bildigim bi uygulama var istersen ben bakayım bulursam sana yardımcı olayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...