Pc çerezlerini alıyorsa değişen bişey olmaz cihazdaki tüm hesapların çalınabilirKullanacaksan kendi hesabında kullanma. Ben fake hesap ile kullanırken hesap çalındı. Ana hesabın da çalınabilir. Dikkatli kullan.
Pc'den kullanmamıştım. Telefonda uygulama üzerinden kullandım. Hala kullanıyorum. Ana hesaba girmeye çalışan olmadı şimdiye kadar, fake olan 2 kere çalındı ama e-postaya falan dokunmadıkları ve şifreyi değiştirmedikleri için geri alabildim hep.Pc çerezlerini alıyorsa değişen bişey olmaz cihazdaki tüm hesapların çalınabilir
Dikkat et yinede, ben ana mail vs. Kaptırmıştım farklı bir yazılımda geri alana kadar günlerce uyuyamadımPc'den kullanmamıştım. Telefonda uygulama üzerinden kullandım. Hala kullanıyorum. Ana hesaba girmeye çalışan olmadı şimdiye kadar, fake olan 2 kere çalındı ama e-postaya falan dokunmadıkları ve şifreyi değiştirmedikleri için geri alabildim hep.
Bilgi çalıyor o da diğerleri gibiwhoziye bakabilirsin
ne tarz bilgileri çalıyorBilgi çalıyor o da diğerleri gibi
Ana hesabında veya yan hesabında takip ettiğin gizli profillerdeki fotoğraf video paylaşım vs. Bunları komple çekiyor. İsterlerse hesabı da anında götürüyorlarne tarz bilgileri çalıyor
anladım teşekkürlerAna hesabında veya yan hesabında takip ettiğin gizli profillerdeki fotoğraf video paylaşım vs. Bunları komple çekiyor. İsterlerse hesabı da anında götürüyorlar
Rica ederimanladım teşekkürler
Çoğu verilerini çekiyor.Özelden yazıyorum kesin kullandığım uygulama ücretsiz konu kilit isteyen özelden yazsın söylerim.
aga benimde bildigim bi uygulama var istersen ben bakayım bulursam sana yardımcı olayım ?Merhaba dostlar. Bir ara bir site aracılığı ile instagram da gizli hesaplara bakabiliyordum lakin bu siteyi unuttum. Acaba bildiginiz bir site veya uygulama falan varmıdır?