Instagram Hesap Kapatma ( Yardım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlarla lafı geçerken birine dedim ben senin Hesapini kapatırım diye yardımınızı bekliyorum o arkadaşın 100 takipçisi var nasıl kapatırım Hesapini

Ultra Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kapatmak istediğin hesabın 100 takipçisi varsa çok zor bir işlem olmaz. Yeni bir hesap oluştur. Kullanıcı adını kapatacağın hesap ile aynı yap ama sonu değişik olsun (Örneğim kapatacağın hesabın adı deneme123 ise sen yeni açtığın hesabın adını deneme123_ yapmalısın). Ardından ücretsiz takipçi veren sitelerden takipçi kas. Takipçi sayın kapatacağın hesaptakinden mutlaka fazla olmalı. Sonra kapatacağın hesabın profil resmini ve biyografisini aynı yap. Ardından kapatacağın hesaba gelip şu adımları uygula:
Şikayet Et - Uygunsuz - Bu hesabın Instagram'ın topluluk kurallarını ihlal ettiğini düşünüyorum - Hesabı şikayet et - Bu profil başkasını taklit ediyor - Beni
Ortalama 2 saat içerisinde Instagram seni işlem hakkında bilgilendirecektir.

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kapatmak istediğin hesabın 100 takipçisi varsa çok zor bir işlem olmaz. Yeni bir hesap oluştur. Kullanıcı adını kapatacağın hesap ile aynı yap ama sonu değişik olsun (Örneğim kapatacağın hesabın adı deneme123 ise sen yeni açtığın hesabın adını deneme123_ yapmalısın). Ardından ücretsiz takipçi veren sitelerden takipçi kas. Takipçi sayın kapatacağın hesaptakinden mutlaka fazla olmalı. Sonra kapatacağın hesabın profil resmini ve biyografisini aynı yap. Ardından kapatacağın hesaba gelip şu adımları uygula:
Şikayet Et - Uygunsuz - Bu hesabın Instagram'ın topluluk kurallarını ihlal ettiğini düşünüyorum - Hesabı şikayet et - Bu profil başkasını taklit ediyor - Beni
Ortalama 2 saat içerisinde Instagram seni işlem hakkında bilgilendirecektir.
Peki Çok Teşekkür Ederim

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Yabancı ***** forumlarında denk geldiğim 1 2 spammer tarzı uygulamalar var. Bunların kullanımı suç diye biliyorum zaten hiç bulaşma bence.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
100 bin takipçili bir hesabı kapatmak yazık olur. Üstelik ben bunun o kadar da kolay olacağını sanmıyorum, nihayetinde arkadaşın da Instagram a seni şikayet edecektir (taklit hesap açtığında).

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
e postasına bakıyorsa iş çok basit ikinci yöntem ise e posta gerçek mi yoksa sallama'mı ?

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
100 bin takipçili bir hesabı kapatmak yazık olur. Üstelik ben bunun o kadar da kolay olacağını sanmıyorum, nihayetinde arkadaşın da Instagram a seni şikayet edecektir (taklit hesap açtığında).
100bin? Körsün sanırım :residentsleeper::2iq::uwot::brainfree::cryangry:

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İnternette araştırsanız daha kolay bulabilirsin 100 takipçi rahat kaparsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...