Uzman Üye
Arkadaşlar instagramda fake hesapla insanlarda nasıl para alabilirim ? +18 tel numaralarini biliyorum o işe yaramiyor. Böyle bana bağış atabileceği bir yer varmi veya nasil para alabilirim.
Kendi hesabima atsin diyorum ama o da olmuyor isim fake olunca para gelmiyormuşBirinin banka hesabını bul oraya aktarsınlar en güvenlisi bu.
Dostum öğrenciyim para lazim birde instagramda 10 15 klik fake hesaplarim var kız hesaplari ama o kadar ugrastim bu takipciye gelebilmek icin henüz 1 lira bile kazanamadim artik kazanmak istiyofum ama dolandirmam degil adam atmak istersen atacak kimseyi zorlamiyacagim. O parayi nereye atacagimi bilmiyorum iste banka kartim olmuyormi atsinnelerle uğraşıyorsun reis
![]()
Dostum öğrenciyim para lazim birde instagramda 10 15 klik fake hesaplarim var kız hesaplari ama o kadar ugrastim bu takipciye gelebilmek icin henüz 1 lira bile kazanamadim artik kazanmak istiyofum ama dolandirmam degil adam atmak istersen atacak kimseyi zorlamiyacagim. O parayi nereye atacagimi bilmiyorum iste banka kartim olmuyormi atsin3-5 için girdiğin duruma bak bi siciline bir şey yansısın bak bakayım devlet kurumlarında yarın öbür gün çalışabiliyormusunuz bir şey yapmadan önce biraz düşünün hayatınızı boş yere mahfetmeyin git bir yerde çalış zor olabilir ama kendi paranı kazan bakalım o zaman düşüncelerin aynı olacak mı kimse keyfinden çalışmıyor herkes hayatından memnun olmayabilir para ihtiyacın olabilir ama önce bir düşün sonra hareket et sana kalmış bundan sonrası ben ilgilendirmez.
Dostum öğrenciyim para lazim birde instagramda 10 15 klik fake hesaplarim var kız hesaplari ama o kadar ugrastim bu takipciye gelebilmek icin henüz 1 lira bile kazanamadim artik kazanmak istiyofum ama dolandirmam degil adam atmak istersen atacak kimseyi zorlamiyacagim. O parayi nereye atacagimi bilmiyorum iste banka kartim olmuyormi atsin
Post automatically merged:
Dostum öğrenciyim para lazim birde instagramda 10 15 klik fake hesaplarim var kız hesaplari ama o kadar ugrastim bu takipciye gelebilmek icin henüz 1 lira bile kazanamadim artik kazanmak istiyofum ama dolandirmam degil adam atmak istersen atacak kimseyi zorlamiyacagim. O parayi nereye atacagimi bilmiyorum iste banka kartim olmuyormi atsin
nerden kiralayabilirim banka kartini ?O iş bambaşka bir dünya geçmişte çok ekmeğini yedim nakit para istersen banka hesabı kiralaman lazım onu da belirli kişilerden alman lazım güvenilir olmalı kadın banka hesabı kiralayacaksın fotoğraf kaynağın sağlam olmalı hesabın gelişmiş olmalı sosyal mühendisliğin sağlam olmalı vesaire vesaire öyle kandırayım 3-5 abaza falan gibi değil
kanal lazım öyle şeylere ki sanalda çok bilen kalmadı tokatçı doldu sana şurası desem yanlış yönlendirmiş olurum tanıdığım kişiler var ama bir gün illa yapacağım dersen iletişime geçeriznerden kiralayabilirim banka kartini ?
@cercer16 amacım dilencilik degil kardesim. anlayışın için tesekkur ederim.
dostum parayı nereye atacaklarını bir bulsam devamini getirecem .ama kesinlikle dolandirmak degil bu kimse dolandirmaz. mesela bir fake hesap kurdum yabanci birinin ama turk takipcilerim var. Birde mesela söyle diyecegim çıplak görüntümü görmek için 50 tl göndermen lazim yalan atmayacam ayni o kiza benzeyen daha önce periscope de yayin açan bir kadinin göruntuleri var elimde onu yollacagim.Başını yakarsın falan diyenlere bakma sağlama aldığın zaman önünü alamazsın paranın ben artık para yerine tıklagelsinden yemek falan söyletirdim adamların her türlü bilgisi sırrın elinde olduğu için şikayet etmek isteyen çok olmuyor
kanal lazım öyle şeylere ki sanalda çok bilen kalmadı tokatçı doldu sana şurası desem yanlış yönlendirmiş olurum tanıdığım kişiler var ama bir gün illa yapacağım dersen iletişime geçeriz
yok kardesim yanlış anlamadım. aksine tesekkur ederimEstağfurullah kardeşim öyle bir şey demek istemedim ben yanlış anlama
o iş öyle olmuyor güzel kardeşim öyle günde 1 tane düşerse şükredersin muhabbeti kurup kölen yapman gerekiyor bu iş böyle parayı kiraladığın hesaba attıracaksın hesap kiralamak istiyorsan kesin bakınırım senin içindostum parayı nereye atacaklarını bir bulsam devamini getirecem .ama kesinlikle dolandirmak degil bu kimse dolandirmaz. mesela bir fake hesap kurdum yabanci birinin ama turk takipcilerim var. Birde mesela söyle diyecegim çıplak görüntümü görmek için 50 tl göndermen lazim yalan atmayacam ayni o kiza benzeyen daha önce periscope de yayin açan bir kadinin göruntuleri var elimde onu yollacagim.
dostum parayı nereye atacaklarını bir bulsam devamini getirecem .ama kesinlikle dolandirmak degil bu kimse dolandirmaz. mesela bir fake hesap kurdum yabanci birinin ama turk takipcilerim var. Birde mesela söyle diyecegim çıplak görüntümü görmek için 50 tl göndermen lazim yalan atmayacam ayni o kiza benzeyen daha önce periscope de yayin açan bir kadinin göruntuleri var elimde onu yollacagim.
yok kardesim yanlış anlamadım. aksine tesekkur ederim
yok kardeşim sonucta düşünceni söyledin. tesekkur ederimRica ederim bi kusurum bi yanlış yazmam olduysa kusura bakma
ne kadar ücret öderim kiralamak içino iş öyle olmuyor güzel kardeşim öyle günde 1 tane düşerse şükredersin muhabbeti kurup kölen yapman gerekiyor bu iş böyle parayı kiraladığın hesaba attıracaksın hesap kiralamak istiyorsan kesin bakınırım senin için
o degilde bazen mesaj atıyor yaşlı amcalar paraya ihtiyacın varmı diyor ? adam para atmak istiyor ama ben nereye atacagini bulamiyorum kafayi yiyecem düşünmekteno iş öyle olmuyor güzel kardeşim öyle günde 1 tane düşerse şükredersin muhabbeti kurup kölen yapman gerekiyor bu iş böyle parayı kiraladığın hesaba attıracaksın hesap kiralamak istiyorsan kesin bakınırım senin için