İnstagram Silinmiş Konuşmalar Fotoraflar Vb Verileri Geri Yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Öncelikle terkrardan Selamun Aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın gerekli yere taşırsanız sevinirim Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi Bundan 3 5 ay önce birisiyle konuştum ve aklıma takılan bir soruyu tekrar sormak için aramaya koyuldum ve sonunda buldum ben uğtaştım siz uğraşmayın diye bilgilendirmek istedim İnstagramda silinmiş bütün mesajları geri alabiliyorsun Misal hesabınız 2015 de acıldıysa ve halen bugün aynı hesabı kullanıyorsanız diem kutunuzdaki silinmiş bütün mesajları geri alma şansınız var örneğin eski sevgilinizle konuştuğunuz fotoraflaştığınız bütün mesajları ve fotorafları geri alabiliyorsunuz şimdi size o yolu Ss ler ile göstericem

1- Ayarlara tıklıyoruz
1.png
2-Gizlilik ve güvenliğe tıklıyoruz
2.png
3-İndirme Talep Et Diyoruz

3.png
4- Ve Nereye Gelmesini İstiyorsak o E-postayı Giriyoruz

4.png

Ben talep ettiğim için Hata verdi zaten sağ altta görmüşsünüzdür inidiğini dosyanın Buraya kadar yaptıktan sonra E-postayı girdikten sonra verilerini alcanız hesabın şifresini girdikten sonra girdiğiniz e - postaya bir mesaj gelicek Spam (önemsiz mesaj kutusuna bakmayı unutmayınız) Şifresini bildiğiniz bir e posta girmeyi unutmayınız

5- Böyle Bir E-Posta Gelicek Verileri indir Dedikten Sonra Sizi Hesabınıza Yönlendiricek

5.png

6-Yönlendirdikten Sonra Şifrenizi Giriyorsunuz Şifrenizi Girdikten Sonra

6.png

7- Bilgileri İndir Diyoruz Ve inmeye Başlıyor

7.png

8-İnmeye Başlıyor

8.png

PC'den yapılımı Böyle Telefondan yapan abilerim ablalarım kardeşlerim vs herkes için bir video linki yapıcam rahatca oradan halledebilirler Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Telefondan yapmak isteyenler için video linki burada -

Saygılarım ve sevgilerimle iyi forumlar

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hiç bakmadım bulut yok dıye bu zahmete girdim 1 2 kişiye bile yardımcı olsam yeter bana :)

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Teşekkür ederim arkadaşımın çarını unutmusdu şifresini bana atmışdı 1 kere girmem için şimdi alıcaz inşallah hesabı gerş

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kanka Eyw Ya Lazımdı Ama Böyle Birşey Yok Diye Biliyordum Olursa Mükemmel Olur Kralsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
teşekürler bilgilendirdiğin için bakicam.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Denedim ama beceremedim ya

SİHİRBAZ SQER
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Artık Silinmiş oldum konuşmaları bulabılcem teşekürler

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Aslında silinmişleri vermiyor o an mesajlarınızda ne varsa onları size dosya olarak indirilebilir halde sunuyor. Ben de silinenleri veriyor diye bir kaç kez denemiştim fakat sonuç tatmin etmedi.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu yağtığının olması için yedek lazım yedeği olmayanlar yapsada bir faydası olmaz yani bilginize ama gayet güzel bilgilendirici bir konu teşekkür ederim :)

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Çok işime yarayacak bir konu açmışsın teşekkürler emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...