USTA
Seçkin Üye
Öncelikle terkrardan Selamun Aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın gerekli yere taşırsanız sevinirim Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi Bundan 3 5 ay önce birisiyle konuştum ve aklıma takılan bir soruyu tekrar sormak için aramaya koyuldum ve sonunda buldum ben uğtaştım siz uğraşmayın diye bilgilendirmek istedim İnstagramda silinmiş bütün mesajları geri alabiliyorsun Misal hesabınız 2015 de acıldıysa ve halen bugün aynı hesabı kullanıyorsanız diem kutunuzdaki silinmiş bütün mesajları geri alma şansınız var örneğin eski sevgilinizle konuştuğunuz fotoraflaştığınız bütün mesajları ve fotorafları geri alabiliyorsunuz şimdi size o yolu Ss ler ile göstericem
1- Ayarlara tıklıyoruz

2-Gizlilik ve güvenliğe tıklıyoruz

3-İndirme Talep Et Diyoruz

4- Ve Nereye Gelmesini İstiyorsak o E-postayı Giriyoruz

Ben talep ettiğim için Hata verdi zaten sağ altta görmüşsünüzdür inidiğini dosyanın Buraya kadar yaptıktan sonra E-postayı girdikten sonra verilerini alcanız hesabın şifresini girdikten sonra girdiğiniz e - postaya bir mesaj gelicek Spam (önemsiz mesaj kutusuna bakmayı unutmayınız) Şifresini bildiğiniz bir e posta girmeyi unutmayınız
5- Böyle Bir E-Posta Gelicek Verileri indir Dedikten Sonra Sizi Hesabınıza Yönlendiricek

6-Yönlendirdikten Sonra Şifrenizi Giriyorsunuz Şifrenizi Girdikten Sonra

7- Bilgileri İndir Diyoruz Ve inmeye Başlıyor

8-İnmeye Başlıyor

PC'den yapılımı Böyle Telefondan yapan abilerim ablalarım kardeşlerim vs herkes için bir video linki yapıcam rahatca oradan halledebilirler Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Telefondan yapmak isteyenler için video linki burada -
Saygılarım ve sevgilerimle iyi forumlar
1- Ayarlara tıklıyoruz

2-Gizlilik ve güvenliğe tıklıyoruz

3-İndirme Talep Et Diyoruz

4- Ve Nereye Gelmesini İstiyorsak o E-postayı Giriyoruz

Ben talep ettiğim için Hata verdi zaten sağ altta görmüşsünüzdür inidiğini dosyanın Buraya kadar yaptıktan sonra E-postayı girdikten sonra verilerini alcanız hesabın şifresini girdikten sonra girdiğiniz e - postaya bir mesaj gelicek Spam (önemsiz mesaj kutusuna bakmayı unutmayınız) Şifresini bildiğiniz bir e posta girmeyi unutmayınız
5- Böyle Bir E-Posta Gelicek Verileri indir Dedikten Sonra Sizi Hesabınıza Yönlendiricek

6-Yönlendirdikten Sonra Şifrenizi Giriyorsunuz Şifrenizi Girdikten Sonra

7- Bilgileri İndir Diyoruz Ve inmeye Başlıyor

8-İnmeye Başlıyor

PC'den yapılımı Böyle Telefondan yapan abilerim ablalarım kardeşlerim vs herkes için bir video linki yapıcam rahatca oradan halledebilirler Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Telefondan yapmak isteyenler için video linki burada -
Saygılarım ve sevgilerimle iyi forumlar