Instagram storydeki "@nickname" o etiketi kaldırıp arkadaki yazıyı görmek mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
PCden instagrama giriş yap o kişinin storysine gelmeden önce herhangi bir yere sağ tıklayıp öğeyi denetle (incele) aç, açılan pencereden Network sekmesine geliceksin üst tarafta olur. Artık tüm yaptığın istekleri orada görebilirsin, daha sonrasında oradaki fotoğrafla eşleşen fotoğrafı bul tahminimce 10 tane falan istek gitmiş olur bunları yapana kadar, aralarından ayırıcaksın filtrelemesi de var gerçi sadece IMG olan filtrelemeyi aktif edersen sadece resim yanıtıyla dönenleri görürsün.
mantıksız bir yorum olmuş. karşı taraf fotoğrafı düzenledikten sonra sunucuya post ediyor ve biz kendi cihazımızdan request gönderiyoruz. bu durumda bize dönecek olan değer zaten editlenmiş fotoğraf

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
mantıksız bir yorum olmuş. karşı taraf fotoğrafı düzenledikten sonra sunucuya post ediyor ve biz kendi cihazımızdan request gönderiyoruz. bu durumda bize dönecek olan değer zaten editlenmiş fotoğraf
Daha mantıklı yorumu sen yapabilirsin dostum tutan yok bilgimi arkadaşa aktardım öyle olsaydı kendisi görmüş olacaktı zaten o kadar bilgim yok.

IMG seçtiğimde hiçbir şey gelmiyor kral ben mı yanlış yaptım bilmiyorum
Tüm istekleri kontrol et dostum filtreleme yapmadan sonu zaten sonuçlarda preview görüntü oluyor orada resim olduğunu görürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...