Instagram web Reels izlerken donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba beyler. Instagram'ı PC'den kullanıyorum.

1717708649168.png

Reels'leri bu kısımdan açıyorum ama Reels izlerken bazen açılmadan bazen de 4. videoda donuyor. Ne yapmam lazım?
  • 16 GB RAM.
  • Intel i5.
  • RX 550.
Ne lazım yani? 3090 falan mı lazım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Sistemsel bir şey olduğunu düşünmüyorum instagram web zaten oldu mu olası kasıyor uygulamasını microsoft storeden indirip kullanmayı deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
farklı bir tarayıcıdan izlemeyi dene eğer o tarayıcıda donmuyorsa şu anki kullandığın tarayıcıda sorun var demektir, tarayıcıyı silip yeniden yüklemeyi dene olmazsa kullandığın tarayıcı (google) ise ayarlarda donanım ivmesi diye bir seçenek olması lazım o açıksa kapat, kapalıysa açık hale getirip tekrar dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
farklı bir tarayıcıdan izlemeyi dene eğer o tarayıcıda donmuyorsa şu anki kullandığın tarayıcıda sorun var demektir, tarayıcıyı silip yeniden yüklemeyi dene olmazsa kullandığın tarayıcı (google) ise ayarlarda donanım ivmesi diye bir seçenek olması lazım o açıksa kapat, kapalıysa açık hale getirip tekrar dene
Hepsini denedim çözüm olmadı

Üye
2 HİZMET YILI
tarayacıyla alakalı olduğunu sanmıyorum bende google ve operada aynı sıkıntı var

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
chrome stylısh eklentisinden instagram temasını kullanmayı deneyebilirsiniz. farklı modlu temalar var içinde onu kullanıp deneyiniz

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sorun senden kaynaklanmıyor instagram web çoğu kişide bu şekilde emulatör indir ordan instagrama gir pc den reels izlemek istiyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...