Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 1 senedir konuştuğum ve sonunda kızın benden hoşlananmasıyla sonuçlanan olay kızın benim bir storyme cevap vermesiyle başlamıştı. Story de çok alakasız birşeydi. Yani yazmak için hiç bahanen olmasın yazan her türlü yazıyor.
yüzyüze yeni görüştüğün biriyse instadan başlama mesajlaşmaya sakın hiç tanımadığın random bir kız ise tabiki hikayesinden başlayabilirsin diğer arkadaşların dediği gibi çok absürt gelebilir limon emojisi at belki işe yarar
Kanka başlangıçta şaşırtıcı şeyler dene ben oyle yapıyorum ve dönüyorlar ve dedigin gibi kızlar direk selam falana donmuyo cunku o tarzda yazan çok insan oluyor. Konu bulmaya falan gelirsek başta temel şeylerden konuş sonrası konu gelmiyorsa o sızın şeyinize kalmış
Asla bir kıza instagramdan yazmam. Sihirli bir kelime yok. Kıza 1-0 avantaj veriyosun ve yenik durumda mesajlaşmaya başlıyorsun. Yani her şey onun elinde cevap verebilir veya vermeyebilir.
kanka sen niye kovalıyorsun bırak o seni kovalasın niye sürekli erkekler kovalıyor sen sal kendini sen kaç bu sefer o kovalasın ciddyim hem kızın gözünde değerin artar