Uzman Üye
Müşteri Hizmetlerini Arayarak Bulunduğun Mevkide Müdürlüğü Öğrenmen Gerekir Postane Yani PTT Müdürlüğüde DiyebilirimTürk telekom müdürlüğü derken il müdürlüğü mü ilçe mi ?
Müşteri Hizmetlerini Arayarak Bulunduğun Mevkide Müdürlüğü Öğrenmen Gerekir Postane Yani PTT Müdürlüğüde DiyebilirimTürk telekom müdürlüğü derken il müdürlüğü mü ilçe mi ?
Bu işin postaneyle bağlantısını tam anlayamadım biraz açıklar mısın?Müşteri Hizmetlerini Arayarak Bulunduğun Mevkide Müdürlüğü Öğrenmen Gerekir Postane Yani PTT Müdürlüğüde Diyebilirim
Benim Bulunduğum Bölgede Türk Telekom Müdürlüğü Postanede Yani İşlem PTT de Yapılıyor Bu Yüzden Dedim Müşteri Hizmetlerini Arayak Bölgedeki Müdüğürlüğü Öğren DiyeBu işin postaneyle bağlantısını tam anlayamadım biraz açıklar mısın?
Önceden Türk Telekom Ptt ile birlikte çalışırdı. Günümüz de ayrıldılar galiba ama tam olarak bende bilmiyorum.Bu işin postaneyle bağlantısını tam anlayamadım biraz açıklar mısın?
benım cok yavasknka benim de öyle bir sıkıntım vardı hatta ben 1 ay bekledim ama olmadı taşındım o derece diyim sana...
kardeşim git elektrikçi bul eve çektir onlar bir zamana gelmez. elektrikçi yüksek ihtimal 70 lira felan alır senden.
eğer dersenki elektrikçiye para vermek istemiyorum git bir elektrikçiden cat 6 kaplo (telefon kablosuda olur fakat cat6 daha sağlam kablo olduğu için fiziksel hasar yemesi daha azdır) al binan aşağısında telefon kofrası olur orda kablolara geçirilmiş kağıtlar olur kağıtlara bak ismin hangisinde yazıyor ise zaten iki kablo vardır çıkıntılı ordaki kabloya cat 6 nın içinde ayrıyeten 8 tane kablocuk olur onlardan mavi ile mavibeyaz olana isminin yazılı olduğu kabloları teker teker rasgele bağla cat6 nın içindeki diğer kabloları bağlama bize iki tane kablo yeterli zaten kabloyu uygun yerlerden dairene çek çektikten sonra modemin kutusundan telefon kablosu çıkar onun bir tarafını bıçakla veyada pensen varsa kes biraz uçlarını soy yine aynı şekil mavi ve mavibeyaza bağla diğer ucunu da bozmadan modemin dsl girişine sok internet gelir zaten.