İnternet Altyapısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Minimum 6 ay o kesin fazlası sürpriz

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
reis bendede yapıldı o kabloyu cekmelerı bıle 2 3 gun suruyor ıslerını duzgun yapmıyorlar hepsı aynı fırmaya sıkayet ederısın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben 4 yıl önce bir eve taşınmıştım ben de de aynı sorun olmuştu kullanmadığımız internetin parasını ödüyorduk en son 5 ay sonra düzeldi

Üye
7 HİZMET YILI
valla tam detaylı bilmiyorum ama il müdürlüğünde bir arkadaşın tanıdığı varmış ona söylemis ertesi gün gelip halletmisler orda bile torpil geçiyomuş yani

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka bu ülkede durum bu yani adamların işine ne gelse o.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Türkiye İle Alakası Yok İşlemin Doğrusunu Biliyor İsen Hizmeti Veriyorlar 15 Yıldır Hiç Bir Sıkıntı Yaşamadım Manavdan Domates İstercesine İş Yaparsan Cacığını Verirler
6 ay önce 40 hane olarak imza toplayıp türk telekom genel müdürlüğüne ilettik her 1 ayda 1 kere arayıp soruyorum onlarda bana sürekli beklemem gerektiğini mesaj atıyorlar sence manavdan domates mi istemişim?
Post automatically merged:

Tanrı, Türkiye'yi telekomdan korusun. Bir Türklüğü kalmadı zaten.
aynen öyle
Post automatically merged:

valla tam detaylı bilmiyorum ama il müdürlüğünde bir arkadaşın tanıdığı varmış ona söylemis ertesi gün gelip halletmisler orda bile torpil geçiyomuş yani
Türkiye de torpilin geçmediği bir yer var mı?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
ben netspeed kullanıyorum fiyatı güzel. 56 TL ye ADSL paket 16 mbps olanını aldım 1 yıllık. İlk 9 ay boyunca 16 veremediler onun yerine 12 mbps verdiler. Full 12-13 MBPS de kullandım fakat son 2-3 aydır internet hızımı hiçbirşey yokken 6-7 Mbps hıza düşürdüler. Arıyorum kablolarınızda sıkıntı var diyor yav benim abimde babamda elektrikçi diyorum kablolar sağlam bana 12 ver diyorum inandıramıyoruz. Ekip yolla ekibin baksın o zaman kablolara benim kablolarım temiz tesisatım güzel diyorum man kafalar anlamıyor. 8mbpse düşürdük hızını diyorlar sebebide kablo arızasıymış

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ana bayilerine git hangi firmayı kullanıyorsan hemen hallediyorlar. ana bayilerinden işlemini hallet bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
En geç 2 gün içerisinde geliyorlar

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
direk müdürlüğe git bayide oyalar dururlar seni bu gün yapılıcak yarın yapılıcak diye

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ekip göndermeleri gerekior arayıpta halledebiliceğin bişi deil

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
türk telekom bölge müdürlüğüne gitmen gerekiyor müşteri hizmetlerine yine kayıt bırak ama bölge müdürlüğü kesin çözüm noktası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...