İnternet firması önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
türknet iyi ya yayıncılar kullanıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TurkNet öneriyorum. Oturduğum yerde 1000 Mbps'ye kadar GigaFiber altyapısı var anlık 900 mbps download/900 mbps upload hızına ulaşabiliyorum. Ayriyeten çok ilgililer, hangi hızı alırsanız alın tek fiyat politikası kullanıyorlar, diğer firmalar gibi sizi taahhüt ile kendilerine köle etmiyorlar ve başka operatörden TurkNet'e geçecekseniz cayma bedelinizi 1000 TL'ye kadar ödüyorlar. Kesinlikle öneririm.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Turknet kota derdi yok aylık yerine göre 400 ila 500 gb kullanıyorum hıçbir sıkıntı çekmedim. Bir zamanlar Ttnet kullanıyordum sınırsız diye algığım net 100 gb geçtimi 16mgb hızımı hemen hızı 3 mgbt hızına cekiyorlardı ne kavgalar etmistim.. kurtuldum kafam rahat 5 senedir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Türknet güzel kesinti yok yavaşlama yok her zaman hızlı ping süreleride çok düşük lolde 3 pingle oynuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam kesin bir önerme yapmak yanlış olur turkcell deriz turkcell alt yapısı olmaz ve ya türk telekom deriz türk telekom alt yapısı olmaz istediğiniz performansı alamazsınız en önemli şey alt yapı alt yapı sorgulaması yapıp kimin alt yapısı varsa onu kullanmanızı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
aslında hepsi güçlü ama ev durumuna bağlı diğer odadaysa modem çekmeye bilir yakınındaysa süper olur yada güçlendirici kullan önerimdir ben öle yaptım gayetde memnunum tşkürler

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
merhaba, son 6 aydır comnet kullanıyorum. ttnet altyapısını kullanıyorlar ama taahhüt yok, en ufak sıkıntıda rahatlıkla iptal ettirip başkasına geçerim, taahhüt parası ödememiş olurum. ayrıca arkadaşını getir kampanyası ile her getirdiğin arkadaşın için hem sen hem de arkadasın 1 ay ücretsiz kullanabiliyor.
1 ay ücretsiz kullanıp denemek istersen referanslı link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam bulunduğunuz bölgede alt yapıyı hangi marka desteklyirosa onu kullanın yoksa en iyi markayıda kullansanız alt yapı sorunundan boşuna para verir istediğiniz hizmeti alamazsınız

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
TurkNet kesinlikle öneririm

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, ben TürkTelekom kullanıyorum. Çok kötü ya, değişmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Önerebileceğiniz bir firma var mı
isminde türk gibi milliyetçilik barındırmayan herhangi bir operatöre geçebilirsin

millenicom gibi (zaten başka yok sanırım .d)

edit:ırkçılık falan yapmıyorum burada vatan türktelekom türkcell hepsinden alışverişim oldu ve hepsinden şikayetçi şekilde ayrıldım istanbula aşırı yakın bir yerde oturuyorum ve türkcell 4.5g çekmiyor sadece 3 g türk telekom çekiyor ama tarifeler uçuk kaçık kablolu internet desen zaten iki firmada fahiş fiyatlarda veriyor ve aldığın hizmet berbat ötesi yan sokakta fiber var ama sen adsl kullanıyorsun neden abi kablo çekmek bi kutu fazla koymak çokmu zor anlam veremiyorum

vatan fiyat olarak aşırı kazık ara sıra hazır sistem olarak f/p geliyor ama genel olarak fahiş fiyat ve çalışanların çoğu bilgisiz adamlar asgari maaş vereceğiz diye lise mezunu bilgisayar ne bilmez adamları koyuyorlar bilenleride var elbet ama geneli bir şey bilmiyor .d

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Türknet kesinlikle altyapın varsa hiç düşünme

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çok fazla sağlayıcı kullandım Türkcell stabil biraz daha pahalı olsa da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...