internet hızı nasıl arttırılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
işe yarıyor mu ki ya denedim gene aynı hız seviyesinde

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
teşekkürler yararlı konu+ indirme hızıda artıyor aynı zamanda.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben Türknet Gigafiber kullanıyorum ayarlar pek atkili olmadı fakat fiber altyapısı olmayanlar deneyebilir,konu sahibine teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sizde işe yaradı mı arkadaşlar vaktim olduğu bi zaman denicem bana da söylerseniz sevinirim

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
1.öncelikle başlat çubuğun tam sağında internet simgesine sağ tik basın orda şu yazacak ağ ve internet paylaşım ayarlarını öğrenini yazan yere basın
2.sonra ağ paylaşım merkezi yazan yere basın
3.Eternet yazan yere basın
4.sonra ayrıntılar kısmı yazan yere basın orda ip adresinizi not edin orda şu şekilde yazar ipv4 adresi yazan yeri not edin sonra ipv4 varsayılan ağ geçiti yazan yeride bir yere not edin
5.kapat bas bekle altında özellikler yazan yer var basın
6.internet protokol 4 tcp/ipv4 yazan hariç tümünün tiklerini kaldırın yani işaretlerini kaldırın ama internet protokol 4 tcp/ipv4 karışmayın
7.sonra internet protokol 4 tcp/ipv4 üstüne çıft tıklayın
8. en üsteki aşağıdaki ip adresini kullan yazan yere basın
9. ip adresi yazan yere ipv4 ip adresini almıştık onu en üste yazın sonra tap tuşuna basın birdaha basın diğerine karışmayın varsayılan ağ geçiti not etmiştik onuda yazın sonra
10. aşağıda dns var iki kutu boş ilkine 1.1.1.1 ikinciye 2.2.2.2 yazın sonra tamam tuşuna basın ve hıztesti yapı ama bir işlem daha var onuda yapın
11. o işlem şu başlat kısmındaki arama çubuğuna bunu yaz ve aç gpedit.msc sonra bilgiseyar ve yapılandırma yazan yerin yani soltaraf ta bulunan yere en altın da yazar yönetim şablomları tıklayın
12. sağ tarafta ağ yazan basın yani açın çift tıklarsan açılır sonra QoS pakat zmanlaycı yazan yere basını açın snora ayrılabilir bant genişliği sınırla yazan yere basın açın sol tarafta yapılandırma yazan yerin altında etkin yazana basın bant genişliği sınırı alt kısmında yazıyor ordaki rakamı silin 0 yazın sonra uygula basıp tamam diyip kapatın hız testini yapın
Ne yaparsan yap internet sağlayıcısının verdiği hızın üstüne çıkamazsın

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
veya müşteri hizmetlerini arayıp yükseltebilirsiniz

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Altyapı olmadan pek bir faydası olmayacak.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
işe yaraması hoşuma gitti bilgi için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bu tarz form daha vardı denedim internetim bir tık yükseldi bunuda denedim daha da sağlıklı oldu indirme hızım teşekkürler..

Cagatay Ulusoy Mert GIF by Show TV

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
düzelmedi ama yine de uğraşılan bi başlık olmuş işine yarayan illa olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok güzel bir konu olmuş yararlı bilgi için teşekkrüler

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
modemin ethernet kablosunu değiştirmeyi dene hızı baya bi artacaktır ama öyle rastgele bi kablo ile değil internet kaliteli bi kablo almalısın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka yapabilecek bir şey yok ki direk paket arttıracaksın

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bilindik şeyler yinede bilgisi olmayanlar için yararlı konu sağolasın

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1.öncelikle başlat çubuğun tam sağında internet simgesine sağ tik basın orda şu yazacak ağ ve internet paylaşım ayarlarını öğrenini yazan yere basın
2.sonra ağ paylaşım merkezi yazan yere basın
3.Eternet yazan yere basın
4.sonra ayrıntılar kısmı yazan yere basın orda ip adresinizi not edin orda şu şekilde yazar ipv4 adresi yazan yeri not edin sonra ipv4 varsayılan ağ geçiti yazan yeride bir yere not edin
5.kapat bas bekle altında özellikler yazan yer var basın
6.internet protokol 4 tcp/ipv4 yazan hariç tümünün tiklerini kaldırın yani işaretlerini kaldırın ama internet protokol 4 tcp/ipv4 karışmayın
7.sonra internet protokol 4 tcp/ipv4 üstüne çıft tıklayın
8. en üsteki aşağıdaki ip adresini kullan yazan yere basın
9. ip adresi yazan yere ipv4 ip adresini almıştık onu en üste yazın sonra tap tuşuna basın birdaha basın diğerine karışmayın varsayılan ağ geçiti not etmiştik onuda yazın sonra
10. aşağıda dns var iki kutu boş ilkine 1.1.1.1 ikinciye 2.2.2.2 yazın sonra tamam tuşuna basın ve hıztesti yapı ama bir işlem daha var onuda yapın
11. o işlem şu başlat kısmındaki arama çubuğuna bunu yaz ve aç gpedit.msc sonra bilgiseyar ve yapılandırma yazan yerin yani soltaraf ta bulunan yere en altın da yazar yönetim şablomları tıklayın
12. sağ tarafta ağ yazan basın yani açın çift tıklarsan açılır sonra QoS pakat zmanlaycı yazan yere basını açın snora ayrılabilir bant genişliği sınırla yazan yere basın açın sol tarafta yapılandırma yazan yerin altında etkin yazana basın bant genişliği sınırı alt kısmında yazıyor ordaki rakamı silin 0 yazın sonra uygula basıp tamam diyip kapatın hız testini yapın
hocam bilgiler için teşekürler deneyip görcem bende unutmazsam sonuçları yazarım

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum birkaçı gerçekten işime yaradı elinew saglık etkılı yontemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...