Selamun Aleykum arkadaşlar forumda bu konuyla ilgili fazla bilgi olmadığı için ve forumun sadece bir hack formu olmadığını göstermek amacıyla bu konuyu yazıorum.
Kullancağımız Program Pure Vpn Programıdır şahsen kendim tarafından bizzat denenmiş ve çalıştığını gözlerinizle göreceksiniz öncellikle size programdan önce ve sonraki internet hızını göstermek istiorum.
Programdan Önceki İnternet Hızı:
Sonraki İnternet Hızı:
Gerçekten İnanılacak Gibi değil Şimdi kuruluma geçelim arkadaşlar;
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
Setup Dosyasını Açıp Next Next Deyip Kurulumu Geçin;[/FONT]
Setup Dosyasını Açıp Next Next Deyip Kurulumu Geçin;[/FONT]
[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,][font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
Tam Kurulum Bitecekken Karşınıza Böyle Bir Ekran Çıkacaktır Küçük Bir Pencere Burda Yapmanız Gereken Sadece Beklemek.Ayrıca Karşınıza Bazı Driverleri Yüklemek İsteyecek Yükleyin ve Finishe tıklayın.[/FONT][/FONT]
Tam Kurulum Bitecekken Karşınıza Böyle Bir Ekran Çıkacaktır Küçük Bir Pencere Burda Yapmanız Gereken Sadece Beklemek.Ayrıca Karşınıza Bazı Driverleri Yüklemek İsteyecek Yükleyin ve Finishe tıklayın.[/FONT][/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,][font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
Açıldıktan Sonra Karşımıza Böyle Bir Ekran Çıkar Aşağıda Bulunan
" "Don't Have An Account "Get a Free Account Now " Butonuna Tıklayıp
Yeni Bir Hesap Oluşturalım.[/FONT][/FONT]
Açıldıktan Sonra Karşımıza Böyle Bir Ekran Çıkar Aşağıda Bulunan
" "Don't Have An Account "Get a Free Account Now " Butonuna Tıklayıp
Yeni Bir Hesap Oluşturalım.[/FONT][/FONT]
[/FONT]
Tıkladıktan Sonra Sizi Böyle Bir ekran karşılar Kendi mail adresinizide yazarsınız fakat tercihim >temp-mail.org< bu siteden geçiçi e-posta alıp yazın.[/FONT]
Tıkladıktan Sonra Sizi Böyle Bir ekran karşılar Kendi mail adresinizide yazarsınız fakat tercihim >temp-mail.org< bu siteden geçiçi e-posta alıp yazın.[/FONT]
[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Girdikten Sonra Karşınıza Böyle Bİr ekran çıkacaktır gelen kodu aşağıa yazıp Submit Diyoruz.[/FONT]
[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Kodu Girip Onaylattıktan Sonra Karşımıza Çıkan Ekranda Sol Üst Köşede Bulunan
" I Want Security / Privacy" i Seçip Next Diyoruz.[/FONT]
" I Want Security / Privacy" i Seçip Next Diyoruz.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Daha Sonra Karşımıza Çıkan Ekranda "Search For A Loc-ation " Yazısına Tıklıyoruz .
Buradan Sonra İstediğiniz Ülkeyi Seçin Ben United States i Seçiyorum.[/FONT]
Buradan Sonra İstediğiniz Ülkeyi Seçin Ben United States i Seçiyorum.[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Sonra Sunucumuzu Seçip " Connect " Deyip Bekliyoruz .[/FONT]
Bağlanılıyor...
Evet Arkadaşlar Bu kadar Yapacağımız Sıra Geldi linklere;
Not: Arkadaşlar Programı Kullanırken pinginiz artabilir.
İp Adresiniz Değiştiğini görmek için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Vpn İndirme Linki (Ücretsiz):
Giriş Yap
Normal Siteden İndirme linki (Ücretlidir):
Giriş Yap
Son olarak Virüs Total:
Giriş Yap
Arkadaşlar İşinize Yaradıysa Rep Vermeyi Unutmayınız Son olarakta inşşallah yarın liquidsky istediğimiz kadar kullanmayı gösterecem sağlıcakla kallın Bir sıkıntı olursa elimden geldiğince ilgilenmeye çalışırım...
Bazı Arkadaşlar Bunu Hotspodshield Le kıyaslamış kesinllikle şu an kadar piyasadaki en iyi ücretsiz vpn dir yapamayan arkadaşlar öm atsın tw den bağlanıp hallederiz saygılarımla.