İnternet Hızlandırma %100 Ve İp Değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Selamun Aleykum arkadaşlar forumda bu konuyla ilgili fazla bilgi olmadığı için ve forumun sadece bir hack formu olmadığını göstermek amacıyla bu konuyu yazıorum.

Kullancağımız Program Pure Vpn Programıdır şahsen kendim tarafından bizzat denenmiş ve çalıştığını gözlerinizle göreceksiniz öncellikle size programdan önce ve sonraki internet hızını göstermek istiorum.

Programdan Önceki İnternet Hızı:

G3ko1N.png
Sonraki İnternet Hızı:

znVrEO.png
Gerçekten İnanılacak Gibi değil Şimdi kuruluma geçelim arkadaşlar;
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
Setup Dosyasını Açıp Next Next Deyip Kurulumu Geçin;[/FONT]

2j5vvq.png
[/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,][font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
Tam Kurulum Bitecekken Karşınıza Böyle Bir Ekran Çıkacaktır Küçük Bir Pencere Burda Yapmanız Gereken Sadece Beklemek.Ayrıca Karşınıza Bazı Driverleri Yüklemek İsteyecek Yükleyin ve Finishe tıklayın.
[/FONT]
[/FONT]

ZYJ22a.png

[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,][font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
Açıldıktan Sonra Karşımıza Böyle Bir Ekran Çıkar Aşağıda Bulunan 
" "Don't Have An Account "Get a Free Account Now " Butonuna Tıklayıp 
Yeni Bir Hesap Oluşturalım.[/FONT]
[/FONT]
rERYVa.png
[/FONT]
Tıkladıktan Sonra Sizi Böyle Bir ekran karşılar Kendi mail adresinizide yazarsınız fakat tercihim >temp-mail.org< bu siteden geçiçi e-posta alıp yazın.
[/FONT]

3AP2Ar.png
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Girdikten Sonra Karşınıza Böyle Bİr ekran çıkacaktır gelen kodu aşağıa yazıp Submit Diyoruz.[/FONT]

vZRYJD.png

[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Kodu Girip Onaylattıktan Sonra Karşımıza Çıkan Ekranda Sol Üst Köşede Bulunan 
" I Want Security / Privacy" i Seçip Next Diyoruz.
[/FONT]

qER9AW.png

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Daha Sonra Karşımıza Çıkan Ekranda "Search For A Loc-ation " Yazısına Tıklıyoruz .
Buradan Sonra İstediğiniz Ülkeyi Seçin Ben United States i Seçiyorum.
[/FONT]

0yLbp9.png

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Sonra Sunucumuzu Seçip " Connect " Deyip Bekliyoruz .[/FONT]

yVR29L.png

Bağlanılıyor...

PQBvA5.png

Evet Arkadaşlar Bu kadar Yapacağımız Sıra Geldi linklere;

Not: Arkadaşlar Programı Kullanırken pinginiz artabilir.

İp Adresiniz Değiştiğini görmek için:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Vpn İndirme Linki (Ücretsiz):

Normal Siteden İndirme linki (Ücretlidir):

Son olarak Virüs Total:

Arkadaşlar İşinize Yaradıysa Rep  Vermeyi Unutmayınız Son olarakta inşşallah yarın liquidsky istediğimiz kadar kullanmayı gösterecem sağlıcakla kallın Bir sıkıntı olursa elimden geldiğince ilgilenmeye çalışırım...

Bazı Arkadaşlar Bunu Hotspodshield Le kıyaslamış kesinllikle şu an kadar piyasadaki en iyi ücretsiz vpn dir yapamayan arkadaşlar öm atsın tw den bağlanıp hallederiz saygılarımla.

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Eywallah Kardesım Benim Deniyorum ! Repini Şimdiden Verdim !

Herkese İyi Forumlar !

Üye
10 HİZMET YILI
kardes olmadı herseyı harfı harfıne yaptım indırme hızı 2mbs gosterıyo ama 100 kbs ındırıyo ?

srelenka' Alıntı:
Eyw kardşeim 30 dk uğraştım 1 rep 10 salise ;)

kardeşim cevap ver lutfen

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kardesım program guzel ıp adresını degıstırıyor test ettım hızı cok fazla arttırmıyor 3-5mg bit kadar artıyor bu sorun degıl onemlı olan ıp nın degısmesı ancak arkadaslara ıp nın nasıl degıstırebıleceklerı konusunda bılgı verırsen ıyı olur.ben soyle yaptım arkadaslarda denesınler kesın olacaktır 3-5 denemeden sonra ekranın ustunde LPT gıbı bır yazı var ona tıklayıp en yukardakı yuksek guvenlıklı AUTO yu secıp ıngıltere yada amerıka hangısını ısterlerse yapmaları eger olduysa zaten en altta sag kosede baglandıgın yerı goruyorsun ıstedıgın yere baglandıysa orda gozukuyor ondan sona IP ADRESIM yazıp google aratsınlar ıp lerının nereye baglandıgını gorebılıyorlar degısmıs oluyor IP bu sekılde olmalı.....AYRICA her ulke ıcın internet hızı degısıyor en ıyı ıngıltere bılgınız olsun....PROGRAM guzel tesekkur ederım sağolasın bu ımkanı sundugun ıcın cok ıyı oldu...SAYGILAR

hakan485' Alıntı:
kardes olmadı herseyı harfı harfıne yaptım indırme hızı 2mbs gosterıyo ama 100 kbs ındırıyo ?

srelenka' Alıntı:

kardesım program guzel ıp adresını degıstırıyor test ettım hızı cok fazla arttırmıyor 3-5mg bit kadar artıyor bu sorun degıl onemlı olan ıp nın degısmesı ancak arkadaslara ıp nın nasıl degıstırebıleceklerı konusunda bılgı verırsen ıyı olur.ben soyle yaptım arkadaslarda denesınler kesın olacaktır 3-5 denemeden sonra ekranın ustunde LPT gıbı bır yazı var ona tıklayıp en yukardakı uksek guvenlıklı AUTO yu secıp ıngıltere yada amerıka hangısını ısterlerse yapmaları eger olduysa zaten en altta sag kosede baglandıgın yerı goruyorsun ıstedıgın yere baglandıysa orda gozukuyor ondan sona IP ADRESIM yazıp google aratsınlar ıp lerının nereye baglandıgını gorebılıyorlar degısmıs oluyor IP bu sekılde olmalı.AYRICA her ulke ıcın internet hızı degısıyor en ıyı ıngıltere bılgınız olsun

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
beyler bakın bu teori hızı gerçek hızınızı bulabilmek için speedtest.net ten vpn li haliyken türkiyeyi seçmeniz lazım çünkü siz türkiyedesiniz. yani aslında bir işe yaramıyor ama vpn li dolaşanlar için hızı idare eder o speedtest ten türkiyeden ilinizi seçmezseniz amerikadaki hızı gösterir ama sen türkiyedesin anlatabildiysem iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
emincan01' Alıntı:
beyler bakın bu teori hızı gerçek hızınızı bulabilmek için speedtest.net ten vpn li haliyken türkiyeyi seçmeniz lazım çünkü siz türkiyedesiniz. yani aslında bir işe yaramıyor ama vpn li dolaşanlar için hızı idare eder o speedtest ten türkiyeden ilinizi seçmezseniz amerikadaki hızı gösterir ama sen türkiyedesin anlatabildiysem iyi.

o fark etmıyor kardesım TTNET hız testınden bakabılırsın oralara gıtmene gerek yok aynı sonucu sana verıyor hızın kac MG bitse ulke ıle bır alakası oldugunu sanmıyorum hız testının.....SAYGILAR...

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tüm vpn ler işe yaramakta kardeşim :) Bence en iyisi Hostpot Sheild

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Saw' Alıntı:

degerlı mod kardesım sen daha ıyı bılırsın ancak bu program ondan cok daha ustun ve cok daha fazla secenek var baglanmak ıcın ve yuzde yuz IP nı degıstırıyor azda olsa hızda katıyor ınternet hızına baglandıgın yere gore hot spotu ben bır ara denedım kendı acımdan soyluyorum tabıı kı pek faydasını goremedım...AYRICA onda uyelık key gıbı seylerle ugrasmak zorunda da kalma gıbı sorun cıkabılıyor....yanlıs bır sey soyledıysem lutfen kusuruma bakma ben sadece fıkrımı paylasmak ıstedım....SAYGILARIMLA......

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
emincan01' Alıntı:

o fark etmıyor kardesım TTNET hız testınden bakabılırsın oralara gıtmene gerek yok aynı sonucu sana verıyor hızın kac MG bitse ulke ıle bır alakası oldugunu sanmıyorum hız testının.....SAYGILAR...
o zaman yanılıyorsun kardeşim amerika ile türkiye arasında kocaman okyanus var ya da deniz tam bilmiyorum gecikmeye dikkat et ping e indirme hızı değişmiyor vpn yi uyguladım belki bu farklıdır diye speedtest.net te fark ettiyseniz amerikaya bağlanırsanız amerika da gösteriyor bir amerika da test edin bir de türkiye iliniz ve internet sağlayıcınızı seçin farkı görürsünüz.yoksa ben de isterdim öyle hızı ne yazık ki türkiyenin standartları düşük.

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
beyler konu güncel bir sıkıntı yaşayan varsa öm atsın iyi forumlar

hakan485' Alıntı:

srelenka' Alıntı:

kardeş dediklerimi hepsini uyguladıysan sıkıntı olacağını sanmıorum fakat yinede öm at tw den bakalım

Saw' Alıntı:

kardeşim şu an piyasadaki en iyi ücretsi vpn olduğunu söyleye bilirim çünkü hotsop kullanınca biraz bile olsa hızda düşmeler ve kasılma yaşanıor ama bunda öyle değil resimde gördüğün gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
emincan01' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
emincan01' Alıntı:

o zaman yanılıyorsun kardeşim amerika ile türkiye arasında kocaman okyanus var ya da deniz tam bilmiyorum gecikmeye dikkat et ping e indirme hızı değişmiyor vpn yi uyguladım belki bu farklıdır diye speedtest.net te fark ettiyseniz amerikaya bağlanırsanız amerika da gösteriyor bir amerika da test edin bir de türkiye iliniz ve internet sağlayıcınızı seçin farkı görürsünüz.yoksa ben de isterdim öyle hızı ne yazık ki türkiyenin standartları düşük.

o senın test ettıgın yere gore degısır yabancı sıtede ulke hızını test etmeye kalkarsan dedıgın dogru olabılır guzel kardesım ben sana turkıye sunucularından bahsetmıstım TTNET gıbı dıye de eklemıstım....onemlı olan sen TURKIYE'DE yasadıgın ıcın TÜRK hız testı sıtelerıne gıreceksın yabancılarla ne ısın olabılır kı tabıı kı degısebılır hız onemlı olan gercek hızını bulabılmek oda dedıgım sekılde olur...SAYGILAR

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş ip sorgula diye bir site var. birde ip im nedir diye bir site. ip im nedirden vpn ile ipi kopyala ve ip sorgulaya yapıştır. sorgula de. seni amerikada veya neye baglandayısan orda gösterecektir. bu ttnet hız testindede farketmiyor saten ülke. ip ni her yerden bulabiliyor bu test şeyleri. sıkıntı yok ülkü seçme gibi bir durumda yok. devam :)

Bu Arada Güzel iş kardeşim. senin gibi anlatanlardan 3 4 tane lazım foruma :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim bir dosya indir kendi hızınla karşılaştır bir fark olacakmı bak hız testi değil bir şey indirerek dene

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Hangi Ülke en hızlısı

Eyw İndirme hızı 2 idi 7 oldu keşke daha fazla artsa

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
gokopro' Alıntı:
Hangi Ülke en hızlısı

abd bana göre en hızlısı fakat almanyayı seçersen hız biraz düşer fakat ping de düşer

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
srelenka' Alıntı:
gokopro' Alıntı:
Hangi Ülke en hızlısı

abd bana göre en hızlısı fakat almanyayı seçersen hız biraz düşer fakat ping de düşer

En hızlı azerbaycan internek kota varkenki hali gibi oldu adamın dibisin dostum repini verdim  :heart:

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...