srelenka' Alıntı:Eyw kardşeim 30 dk uğraştım 1 rep 10 salise
hakan485' Alıntı:kardes olmadı herseyı harfı harfıne yaptım indırme hızı 2mbs gosterıyo ama 100 kbs ındırıyo ?
kardeşim cevap ver lutfen
emincan01' Alıntı:beyler bakın bu teori hızı gerçek hızınızı bulabilmek için speedtest.net ten vpn li haliyken türkiyeyi seçmeniz lazım çünkü siz türkiyedesiniz. yani aslında bir işe yaramıyor ama vpn li dolaşanlar için hızı idare eder o speedtest ten türkiyeden ilinizi seçmezseniz amerikadaki hızı gösterir ama sen türkiyedesin anlatabildiysem iyi.
Saw' Alıntı:Tüm vpn ler işe yaramakta kardeşimBence en iyisi Hostpot Sheild
o zaman yanılıyorsun kardeşim amerika ile türkiye arasında kocaman okyanus var ya da deniz tam bilmiyorum gecikmeye dikkat et ping e indirme hızı değişmiyor vpn yi uyguladım belki bu farklıdır diye speedtest.net te fark ettiyseniz amerikaya bağlanırsanız amerika da gösteriyor bir amerika da test edin bir de türkiye iliniz ve internet sağlayıcınızı seçin farkı görürsünüz.yoksa ben de isterdim öyle hızı ne yazık ki türkiyenin standartları düşük.gokhan72' Alıntı:emincan01' Alıntı:beyler bakın bu teori hızı gerçek hızınızı bulabilmek için speedtest.net ten vpn li haliyken türkiyeyi seçmeniz lazım çünkü siz türkiyedesiniz. yani aslında bir işe yaramıyor ama vpn li dolaşanlar için hızı idare eder o speedtest ten türkiyeden ilinizi seçmezseniz amerikadaki hızı gösterir ama sen türkiyedesin anlatabildiysem iyi.
o fark etmıyor kardesım TTNET hız testınden bakabılırsın oralara gıtmene gerek yok aynı sonucu sana verıyor hızın kac MG bitse ulke ıle bır alakası oldugunu sanmıyorum hız testının.....SAYGILAR...
hakan485' Alıntı:kardes olmadı herseyı harfı harfıne yaptım indırme hızı 2mbs gosterıyo ama 100 kbs ındırıyo ?
kardeşim cevap ver lutfen
Saw' Alıntı:Tüm vpn ler işe yaramakta kardeşimBence en iyisi Hostpot Sheild
emincan01' Alıntı:o zaman yanılıyorsun kardeşim amerika ile türkiye arasında kocaman okyanus var ya da deniz tam bilmiyorum gecikmeye dikkat et ping e indirme hızı değişmiyor vpn yi uyguladım belki bu farklıdır diye speedtest.net te fark ettiyseniz amerikaya bağlanırsanız amerika da gösteriyor bir amerika da test edin bir de türkiye iliniz ve internet sağlayıcınızı seçin farkı görürsünüz.yoksa ben de isterdim öyle hızı ne yazık ki türkiyenin standartları düşük.gokhan72' Alıntı:emincan01' Alıntı:beyler bakın bu teori hızı gerçek hızınızı bulabilmek için speedtest.net ten vpn li haliyken türkiyeyi seçmeniz lazım çünkü siz türkiyedesiniz. yani aslında bir işe yaramıyor ama vpn li dolaşanlar için hızı idare eder o speedtest ten türkiyeden ilinizi seçmezseniz amerikadaki hızı gösterir ama sen türkiyedesin anlatabildiysem iyi.
o fark etmıyor kardesım TTNET hız testınden bakabılırsın oralara gıtmene gerek yok aynı sonucu sana verıyor hızın kac MG bitse ulke ıle bır alakası oldugunu sanmıyorum hız testının.....SAYGILAR...
gokopro' Alıntı:Hangi Ülke en hızlısı
Eyw İndirme hızı 2 idi 7 oldu keşke daha fazla artsa
srelenka' Alıntı:gokopro' Alıntı:Hangi Ülke en hızlısı
abd bana göre en hızlısı fakat almanyayı seçersen hız biraz düşer fakat ping de düşer
gokopro' Alıntı:srelenka' Alıntı:gokopro' Alıntı:Hangi Ülke en hızlısı
abd bana göre en hızlısı fakat almanyayı seçersen hız biraz düşer fakat ping de düşer
En hızlı azerbaycan internek kota varkenki hali gibi oldu adamın dibisin dostum repini verdim :heart:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?