17 Ara 2018 #1 mslm4500 M Onaylı Üye Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 90 Tepki puanı 14 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI advanced systemcare internet hızlandırma işe yarıyor mu? arkadaşlar işe yarıyorsa ayarları nasıl yapmam lazım
advanced systemcare internet hızlandırma işe yarıyor mu? arkadaşlar işe yarıyorsa ayarları nasıl yapmam lazım
17 Ara 2018 #2 #Bleedat B Süper Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 620 Tepki puanı 232 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Bence bu tür uygulamaların çoğu pc temzilemek yerine daha çok yavaşlatıyor. Aynı şekilde internette öyle Oyla 0 Olumsuz oyla
Bence bu tür uygulamaların çoğu pc temzilemek yerine daha çok yavaşlatıyor. Aynı şekilde internette öyle
17 Ara 2018 #3 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI PoyrazSmsk0101' Alıntı: Katılıyorum o programlar bilgisiyarı yavaşlatıyor internetide Çözümler : (Beğendim Butonuna Basarsan Sevindirirsin) Modemi üst bir yere koy (fazla toz almasın) Eğer Wifi ye bir çok kişi bağlanıyorsanız diğer telefonları veya bilgisiyarların internetini kesebilirsin Bilgisiyarın modem kutusuna yakın olsun Yararlı olduysam bi beğendim butonunu çok görmezsin umarım Genişletmek için tıklayın ... beğeni istemek yasak Oyla 0 Olumsuz oyla
PoyrazSmsk0101' Alıntı: Katılıyorum o programlar bilgisiyarı yavaşlatıyor internetide Çözümler : (Beğendim Butonuna Basarsan Sevindirirsin) Modemi üst bir yere koy (fazla toz almasın) Eğer Wifi ye bir çok kişi bağlanıyorsanız diğer telefonları veya bilgisiyarların internetini kesebilirsin Bilgisiyarın modem kutusuna yakın olsun Yararlı olduysam bi beğendim butonunu çok görmezsin umarım Genişletmek için tıklayın ... beğeni istemek yasak
17 Ara 2018 #4 xINight Ultra Üye Katılım 24 Ara 2017 Mesajlar 1,512 Çözümler 8 Tepki puanı 189 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Aynen yavaşlatıyo Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Ara 2018 #5 Esx UmuT E Seçkin Üye Katılım 19 Eki 2018 Mesajlar 493 Tepki puanı 110 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Ben yıllardır kullanıyorum yavaşlatıyor diye bir şey yok canlı canlı ram cpu görüyorum virüs yersem hemen farkediyorum başlangıca program eklendi diye Oyla 0 Olumsuz oyla
Ben yıllardır kullanıyorum yavaşlatıyor diye bir şey yok canlı canlı ram cpu görüyorum virüs yersem hemen farkediyorum başlangıca program eklendi diye
17 Ara 2018 Yasaklandı #6 BabyShower B Banlı Üye Katılım 31 Ağu 2018 Mesajlar 254 Tepki puanı 53 7 HİZMET YILI İnternet hızlandırma diye birşey yoktur modeminiz ne kadar hızlıysa hızı ise o kadardır çöp konu. Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Ara 2018 #7 xINight Ultra Üye Katılım 24 Ara 2017 Mesajlar 1,512 Çözümler 8 Tepki puanı 189 Ödüller 9 8 HİZMET YILI BabyShower' Alıntı: İnternet hızlandırma diye birşey yoktur modeminiz ne kadar hızlıysa hızı ise o kadardır çöp konu. Genişletmek için tıklayın ... İnternet hızlandırma diye birşey vardır örnek bazı çeşit programlar vardır onları kullanarak yapılabilir ama bazıları da yavaşlatır yani vardır Oyla 0 Olumsuz oyla
BabyShower' Alıntı: İnternet hızlandırma diye birşey yoktur modeminiz ne kadar hızlıysa hızı ise o kadardır çöp konu. Genişletmek için tıklayın ... İnternet hızlandırma diye birşey vardır örnek bazı çeşit programlar vardır onları kullanarak yapılabilir ama bazıları da yavaşlatır yani vardır
17 Ara 2018 #8 yigitmutlu Y Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 8 Tepki puanı 0 Yaş 29 7 HİZMET YILI Modemini yumrukla sonra söyle annene babana anne modem patlamış sonra gidin alın yeni modem (mantık) eyer +18 sen bu çözüm yaramaz tabi xd Oyla 0 Olumsuz oyla
Modemini yumrukla sonra söyle annene babana anne modem patlamış sonra gidin alın yeni modem (mantık) eyer +18 sen bu çözüm yaramaz tabi xd
18 Ara 2018 Yasaklandı #9 BabyShower B Banlı Üye Katılım 31 Ağu 2018 Mesajlar 254 Tepki puanı 53 7 HİZMET YILI niyomert' Alıntı: İnternet hızlandırma diye birşey vardır örnek bazı çeşit programlar vardır onları kullanarak yapılabilir ama bazıları da yavaşlatır yani vardır Genişletmek için tıklayın ... Programla hiç bir internetin hızlandırıldığı görülmemiştir lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın Oyla 0 Olumsuz oyla
niyomert' Alıntı: İnternet hızlandırma diye birşey vardır örnek bazı çeşit programlar vardır onları kullanarak yapılabilir ama bazıları da yavaşlatır yani vardır Genişletmek için tıklayın ... Programla hiç bir internetin hızlandırıldığı görülmemiştir lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın