ömer
Uzman Üye
bizim semtteki bir internet kafe kendi memoryhackers uyeliginden insanlara parayla hile aciyor bi sakincasi var mi
forumda ki ismi ne kanka bu elemanınkisi basi 10 tl aliyor gunde internet kullanan insanlar disinda sadece hileden 2000 3000 tl kazaniyordur
bilmiyorum bi dahaki sefere gittigimde bakarimforumda ki ismi ne kanka bu elemanın
gün içinde gidebilir misinbilmiyorum bi dahaki sefere gittigimde bakarim
yetkililere söyle ban atarlar ztn parayla ücretsiz hileyi kullandırtıyorbizim semtteki bir internet kafe kendi memoryhackers uyeliginden insanlara parayla hile aciyor bi sakincasi var mi
var tabi kk adam ücretsiz olan bir programı parayla kullandırttırıyorbizim semtteki bir internet kafe kendi memoryhackers uyeliginden insanlara parayla hile aciyor bi sakincasi var mi
calisiyorum valla suan haftasonlari ugrayabiliyorumgün içinde gidebilir misin
Kolay gelsin kral o zaman hafta sonuna gidip bakarsan çok iyi olurcalisiyorum valla suan haftasonlari ugrayabiliyorum
tamamdir ogrenince yazarim ben ama 1 den fazla hesabi var diye biliyorumKolay gelsin kral o zaman hafta sonuna gidip bakarsan çok iyi olur
sıkıntı yok birden fazla hesabının olması ip adresinden toplu açtığı hesaplar ban yertamamdir ogrenince yazarim ben ama 1 den fazla hesabi var diye biliyorum