İnternet kafe sahibinin müşterilerine parayla hile açması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
benim hesabimda onayli olmadigi icin bir kere para verip kullanmistim valorant hilesini zaten oyle fark ettim valorant hesabim ban yemez dimi
Bilmiyorum yiyedebilir yemeyedebilir kankam orada günde ne kadar kişi valo hilesiyle oynuyor hangi bilgisayarların hwid banı var yok bilemiyorum yani açıkçası bir yorum yapmak yanlış olur

ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bilmiyorum yiyedebilir yemeyedebilir kankam orada günde ne kadar kişi valo hilesiyle oynuyor hangi bilgisayarların hwid banı var yok bilemiyorum yani açıkçası bir yorum yapmak yanlış olur
anladim zaten tek seferlik kullanmistim zaten bu siteden actigini anladigimda bende uye oldum buraya banlanma riskine karsilik hemde ücretsiz hileyi parayla verdigi icin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
anladim zaten tek seferlik kullanmistim zaten bu siteden actigini anladigimda bende uye oldum buraya banlanma riskine karsilik hemde ücretsiz hileyi parayla verdigi icin
Bu konuyu açmakla çok iyi etmişsin o kendini uyanık sanan int kafe sahibi elemanı ifşalarsan yakın zamanda eğer gerçekten çok iyi bir şey yaparsın dostum

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Paylaşım yasak, yöneticilere bildirmeni tavsiye ederim.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hahahah komik olaymış sen adamın kullanıcı adını al morpheus'a ver ama sistem 2 farklı yerden aynı account kullanmaya çalışırsan algılıyor diye biliyorum. internet kafe diye bir nevi bypasslamış herhalde.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
böyle birşey yapması yasak! bedava dağıtılan bir hileyi parayla insanlara vermesi yanlış. adamın k.adını öğrenip yetkililere bildir. bir an önce önüne geçilmeli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kendisi galiba çok uyanık site yetkililerine bildir ismini ver halledilsin

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Forum kuralları gereği bir hesap yalnızca bir kişiye ait olabilir. İnternet kafe sahibinin yaptığı şey ban sebebidir bu nedenden dolayı tespit edildiği takdirde hesapları kapatılacaktır. Konu sahibi ile iletişime geçilmiştir kendisine bilgi verdiği için teşekkür ederim.

https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...