İnternet Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
TTNETTEN Bıktım 12 mbps 2.0 upload hıza 84 tl ödüyorum fiber alt yapı yok binada ttnet harici internet önerilerinizi bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Türknet Daha hızlı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vdsl uyumlu alt yapın varsa millenicom önerbilirim. Ben 100 tl ye 75mbps download 8mbps upload alıyorum, fakat birde vdsl modem edinmen gerekeiyor, modemide kendin dışardan almanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
valla ben evde ttnet kullandım pişman oldum vodofone ev neti olarak en iyisi bence

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Abi en iyisi oturduğun yerde kullananlara sorucaksın yoksa biz burda atıyorum türknet öneririz siin orada altyapı kotudur birşey diyemeyiz yani

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Benim İnternet Türk Telekom Hızlı Öneriyom reis.
E5MY.gif

⚝⚝⚝ ♏︎ ℰ Ⓞ ⚝⚝⚝
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İnternet alıcaksan türkcell den başka yok fiber yüzerinden düşet keyfini çıkar 1080 p herşeyi rahat rahat izle . :thinkie:

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Hangi operatörü kullanırsanız kullanın altyapınız eski olduğu sürece muhtemelen aynı hızları alacak ve aynı problemleri yaşayacaksınız. Önerim daha az maliyetli bir operatöre geçmeniz. hepsi neredeyse aynı performansı verir.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Tüksat KabloNet'i Tercih Edebilirsin, Ancak Maalesef HerBölgede Bulunmuyor Oturduğun İl'deki Herhangi Biryerde Yetkili Servisine Gidip Özel Hat Çektirebilirsin.

Ayriyetten O Paraya O Hız Verilir Zaten Bilgin Olsun. Onun Dışında Modeminin 2018'den Sonrası Olmasıda Önemli Ve Hiper Modem Olması Avantajlıdır.

Ayriyetten TürkTelekom'dan Çıkmayıda Düşünmemeni Öneririm Türksat KabloNet Haricindeki Tüm Altyapıları Onlar Sağlıyorlar Yani Türknet , Turkcell , Vodefone Ve Diğer AbukSubuk İnternet Servisleri'de Türk Telekom Şirketine Bağlı Çünkü Altyapı Onlarda.

Birde Turcell SuperBox Var Oda Piyasadaki Abuk Subuk İnternet Servislerini Bitirmek İçin Çıktı Aylık Fiyatı Yüksek Ve Sen Onu Heryere Götürebilirsin,
DC 12V 1Amper Kablon Ve Bir Cat-5 Veya Cat-6 Kablon Olsun Yeter Veya Wireless Kullanabilirsin. Normal İnternet Ama Taşınabilir Şebeke Çipli.
Fiyatı 120TL'den Başlıyor 1000TL'ye Kadar Gidiyor Özel Box Fiyatlarıda Baya Bir Uçuk. Neyse.

Kısacası Türknet Veya Diğer Servisler TTNET Altyapısına Ait Olduğu İçin TTNET'ten Sana En İyi Hizmeti Turkcell SuperBox Veya Turksat Kalbonet Sağlar.
Buradaki Arkadaşlar Şimdi Seni 3-5 Şey Yazıp Sallayacaklar Ama Benim Sana Verdiğim Bilgi Net Ve Kesin.

İyi Forumlar.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bende vodofonnet kullanıyorum gayet güzel kardeşim tavsiye edebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
türknet öneririm ama süperonline da araştır paketleri cezbedici

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ben türknet kullanıyorum 100 mbps kotasız 85 tl tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...