Üye
Bulunduğum yer ancak max 15mbps internet sağlayabiliyor gta indircektim toplam 54 saat sürücek. internet sağlayıcıları neye göre altyapı döşüyor bulunduğum yere altyapı yapılabilir mi
şikayetim var denilen bir siteden gönderebilirsin ama tavsiye etmem pek bir işe yaramaz binlerce kişi şikayet etmiş adamlar alaya alıyor gibi birşey olmuş orası artık kopyala yapıştır cevap veriyorlar.nerden şikayet veya dilekçe gönderebilirm
yine iyi değiştirmişler bizim kablo kopartıldı 2 ay gelin yapın diye uğraştım zar zor parasıyla gelip yaptılar.istek cok olursa degistiriyorlar bizde vdsl portu yoktu ben surekli aradım sonra 1 ay sonra bagladılar
ne kadara değiştirdiler sanatopluluğa çoğunluğa göre diye biliyorum fiber istersen imza istiyorlar diye biliyorum 500 mü ne yada ordaki kişilerin kalabalığına göre.
Post automatically merged:
şikayetim var denilen bir siteden gönderebilirsin ama tavsiye etmem pek bir işe yaramaz binlerce kişi şikayet etmiş adamlar alaya alıyor gibi birşey olmuş orası artık kopyala yapıştır cevap veriyorlar.
Post automatically merged:
yine iyi değiştirmişler bizim kablo kopartıldı 2 ay gelin yapın diye uğraştım zar zor parasıyla gelip yaptılar.
sitede gif nasıl payalaşacağım yeniyimde buna güzel bir cevabım varkral alt yapıyı isteğe göre döşediklerini sanmıyorum bizim blunduğumuz sitedede alt yapı yoktu tüm bina şikayette bulundu anca öle düzeldi gerçi yine düzeldi diyemem 16Mb internet var Süperbax geçmeyi düşünüyorum ben tevsiyem güzel net
kardeşim bura o soruyu sorabilceğin biyer değil konu oluşturdan konu açıp yardım isteyebilirsin yetkili birine ulaş veyadasitede gif nasıl payalaşacağım yeniyimde buna güzel bir cevabım var