Süper Üye
altyapı var 75 mbps yazıyor orda bide bizde ek telefon veyabaşak bişi yok tek pc var bağlarken sıkıntı olurmu telefona ayrı para kesiyorlarmıştaAltyapıya baglı kankam o
Altyapı varsa al gitsin 75 mbps çok iyi ben deniyorum 35 veriyor hiç kaçırma arkadaşım kuşlanıypr 1 senediraltyapı var 75 mbps yazıyor orda bide bizde ek telefon veyabaşak bişi yok tek pc var bağlarken sıkıntı olurmu telefona ayrı para kesiyorlarmışta
ama biraz uçuk ya fiyatları bizde 4 kişiyiz ablam faln dizi izler ben oyun oynıyamazsam sıkıntı benim içinaltyapı varsa superonline yada türknet ama bi sorun çıkarsa türknetin desteği kalifiye eleman tavsiye etmeyin demişlerdi o yüzden 6 yıldır superonline kullanıyorum mutluyum huzurluyum bazen modemi kapatıyorum bozuldu diyorum yeni modem geliyor 0tertemiz tv+ kutusu hata verince gelip yeni makineyi takıyorlar tertemiz
ben 50 mbit kullanıyorum tv + internet hızından yemiyo limitsiz akn yok zaten + bide indirimli tarife 80 tl veriyorum tv ile beraber hızda sorun yaşanmaz yaniama biraz uçuk ya fiyatları bizde 4 kişiyiz ablam faln dizi izler ben oyun oynıyamazsam sıkıntı benim için
75 mbps yeter de artarda kankaama biraz uçuk ya fiyatları bizde 4 kişiyiz ablam faln dizi izler ben oyun oynıyamazsam sıkıntı benim için
sakaryada oturuyorum merkeze baya yakınız içinde sayılırızKankam nerede oturduğunu öğrene bilir miyim ona göre bir yorum yapmak daha doğru olur. 7 senedir türktelekom kullanıyorum yani ttnet 100mbps hız alıyorum ödediğim fiyat 120tl yıllardır kullandığım için size özel kampanya zart zurt işte. Fakat yeni geçmek istiyorsan yeni kullanıcılara da güzel imkanlar var diye biliyorum. Her hangi bir kopma veya arıza belki 7 senede 5 kere yaşamışımdır 1 kere modem bozuldu bedava onuda değiştirdiler. Müşteri memnuniyetine çok önem veririm 20 lira daha fazla veriyim fakat bir sorun ile karşılaştığımda adam gibi muhattap olacak insanların olmasını tercih edenlerdenim. Aynı binada super online kullanan komşum neredeyse 2 ayda 1 gelip internet var mı sende diye soruyor taahhütü bitince türktelekoma geçeceğim diyor oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?